Zahide Ninenin Hayır Duası - Son Dakika
Güncel

Zahide Ninenin Hayır Duası

Zahide Ninenin Hayır Duası

100 yaşındaki Zahide nine, hem Başbakan Erdoğan'a hem de Başkanlar Karaosmanoğlu ile Akbaş'a bol bol dua etti

11.02.2012 14:37

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, 100 yaşındaki Zahide Sezer'e konuk oldu. Ziyaretten büyük mutluluk duyan Zahide nine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Başkanlar Karaosmanoğlu ve Akbaş'a hayır dualarını eksik etmedi.

ASIRLIK ÇINAR ZAHİDE NİNE

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Akbaş, Çayırova Çiçekçiler Mahallesi'nde çocukları, gelini, damatları ve torunlarıyla yaşayan Zahide nineye konuk oldu. Asırlık ömrüne çok önemli hatıralar sığdıran Zahide ninenin elini öpen Başkanlar Karaosmanoğlu ile Akbaş, Başbakan Erdoğan'ın selamını da iletti.

9 ÇOCUK 50 TORUN

Sekizi kız biri erkek olmak üzere dokuz çocuğu ve bu çocuklarından elliye yakın torunu bulunan Zahide nine, Başkanlar Karaosmanoğlu ve Akbaş'a hasretle sarıldı. Aslen Gümüşhane Kelkitli olan Zahide nineyi ziyaret eden Başkanlar Karaosmanoğlu ile Akbaş'a, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen de eşlik etti.

ERKEK OLUNCA KURBAN KESMİŞ

Tatlı diliyle herkesin sevgisini kazanan ve sağlığı el vermediği için rahat bir şekilde yürüyemediğini anlatan Zahide nine, bir yandan anılarını anlattı bir yandan da kendisini ziyaret edenlere bol bol dua etti. Sekiz kız çocuğun ardından tek erkek evladını dünyaya getiren Zahide nine, bunun üzerine dokuz kurban birden kesmiş.

BAŞBAKAN'A BOL BOL DUA ETTİ

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Akbaş'a sevgiyle sarılan Zahide nine, kendisine selam gönderen Başbakan Erdoğan ile ziyaretçilerine dakikalarca dua etti. İki başkanın arasında ellerini havaya kaldıran Zahide nine, ''Beni ziyaretinizle çok mutlu ettiniz, Allah sizden razı olsun. Allah, Başbakanımıza ve size hayırlı hizmetler, uzun ömürler nasip etsin. Hepinize kurban olurum ben'' diye dua etti.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement