Zenith, Yeni Serisini Vitrine Çıkarıyor - Son Dakika
Güncel

Zenith, Yeni Serisini Vitrine Çıkarıyor

Zenith, Yeni Serisini Vitrine Çıkarıyor

Zenith, sınırlı sayıda üretilecek yeni El Primero Chronomaster 1969'un piyasa sürülmesiyle birlikte ünlü İngiliz rock yıldızları Rolling Stones ile anlaştı.

20.06.2014 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zenith, Rolling Stones anısına sınırlı serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Sıradışı tasarımları ile İsviçre'nin öncü saat markası Zenith, yaratıcı işbirliklerine devam ediyor. Zenith, Rolling Stones işbirliği ile tasarlayacağı sınırlı saat serisini tutkunlarıyla buluşturuyor. Zenith' in 'Kendi Yıldızınızı İzleyin' sloganı ile
Sadece 250 adet üretilecekı sayıdaki seri, Zenith ve Rolling Stones'un DNA'larından oluşan akıllı bir harman oluyor.

Özel seride; saat 3'teki 30 dakika ve saat 6'daki 12 saatlik iki kronograf sayacı, orijinal 1969 model El Primero ile aynı renklerle süslendi. Saatin 30 dakikalık kronograf sayacı gece mavisi iken, 12 saatlik kronograf sayacı ise kirli gri olarak tasarlandı. Ayrıca 12 saatlik kronograf üzerinde simgesel kırmızı dil ve dudak tasarımı olan ünlü Rolling Stones logosu yer aldı. 'The Rolling Stones Edition' ibaresi bulunan serinin arka kapak tasarımında ise aynı dil simgesi safir kristal kapak üzerine kazınmıştır. Bu özel ZENITH modeline saniyenin 1/10'unu ölçebilen ve saatte 36.000 alternans frekansla atan, dünyanın en hassas efsanevi seri üretim El Primero 4061 kalibre makinası hayat veriyor.

LVMH Group Saat Bölümü Müdürü Jean-Claude Biver Zenith-Rolling Stones işbirliği hakkında şu yorumları yapıyor; "Ezber bozucu düşünce, 1960'larda, saniyenin 10'da biri oranında ilk (El Primero) kronograf hareketine hayat verdi. Aynı şekilde 'kalıpların dışında' düşünebilme, yeni Blues ve Rock'n Roll müziğin ortaya çıkmasını sağladı. Hem Zenith hem de Rolling Stones günümüzün yaşayan efsaneleridir. Bir araya gelmeleri hiç de şaşırtıcı değil."

"Zenith ile Çalışmaktan Mutluyuz"
Bu yeni işbirliğinde Zenith'in 'Kendi Yıldızınızı İzleyin' sloganı '14 On Fire' dünya turu kapsamında Rolling Stones grubuna eşlik ediyor. 50 yıllık geçmişine rağmen, tutkuları ortaya çıkarmaya devam eden Rolling Stones grubu konu üzerine şu yorumları yapıyor; "'14 On Fire' turumuz kapsamında Zenith gibi muhteşem bir marka ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz". Universal Music Group Global Müzik Satış Bölümü Bravado'nun CEO'su Tom Bennett; "Rolling Stones tasarımlı sınırlı sayıda üretilen saatleri piyasaya sürmede Zenith ile birlikte çalışacağımız için heyecanlıyız. Rolling Stones'un hayranlarına ulaşmasını destekliyoruz ve bu saat, coşkulu Rolling Stones hayranlarına ve orijinal üretim saat koleksiyonerlerine hitap edecek."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zenith, Yeni Serisini Vitrine Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement