Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 8 Yaralı

Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 8 Yaralı

Bolu'da Yağmur Nedeniyle Kayganlaşan TEM'de Meydana Gelen Zincirleme Trafik Kazasında 1 Kişi Öldü, 8 Kişi de Yaralandı.

07.09.2010 05:48

Bolu'da yağmur nedeniyle kayganlaşan TEM Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında TEM Otoyolu Yeniçağ rampası mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan 06 EU 6033 plakalı otomobil, sürücüsünün yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atmaya başladı. Taklalar atan otomobile çarpmamak için yavaşlayan Cihan Öztürk idaresindeki 06 PRS 19 plakalı kamyona da arkadan gelen 07 ZB 820 plakalı otomobil çarptı. Arkadan gelen 06 KRS 66 plakalı otomobil ile 06 YR 3901 plakalı otomobillerde kaza yapan araçlara çarpmamak için aniden direksiyon kırınca yol kenarındaki beton bankete çarptılar. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken kapanan yol nedeniyle 112 Acil ekipleri kaza yerine ulaşmakta güçlük çekti. 112 Acil ambulansı araçların arıza şeridini de kapatması üzerine araçların arasından geçerek kaza yerine ulaştı.

5 aracın hurdaya döndüğü kazada 33 yaşındaki Faruk Koç kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken Hacı Kıdam(43), Büşra Kıdam(20) Hatice Kıdam, Mustafa Kıdam, Adem Onur(28) Emine Onur, Sevgi Ulupınar ve Ahmet Enes Ulupınar'da yaralandı. Yaralılar 112 Acil ekipleri tarafından Köroğlu Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Mutlu YUCATaner BAYAR/BOLU, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincirleme Kaza: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement