İş Adamına Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

İş Adamına Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Zonguldak'ta bir kafeteryada iş adamı 42 yaşındaki Varol Bayrak'ın vurulma anlarına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

01.02.2017 19:24  Güncelleme: 00:37

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde iş adamı 42 yaşındaki Varol Bayrak'ın kafeteryada tabanca ile ateş edilerek yaralanması olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

BİR EL ATEŞ EDİP KAÇTI

İlçedeki alışveriş merkezindeki kafeteryada dün akşam meydana gelen olayda 40 yaşındaki Yılmaz B., arkadaşlarıyla oturan Varol Bayrak'ın yanına gidip bacağına tabanca ile bir el ateş ederek kaçtı. Yaralanan Varol Bayrak, özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz B. ise olayın ardından tabanca ile yakalandı.

BACAĞINA ATEŞ ETTİ, EL İŞARETİ YAPTI

Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Yılmaz B.'nin kafeteryada önce keşif yaptığı, daha sonra ikinci kez içeriye girip Varol Bayrak'ın bacağına eğilerek ateş edip el hareketi yaparak kaçtığı görüldü. Görüntüye, olay sırasında kafeteryadaki müşterilerin panik anı da yansıdı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Yılmaz B.'nin, Mart 2016'da eğlence mekanında Tuğberk Posbıyık tarafından öldürülen Talat Yavuz'un arkadaşı olduğu, olay sırasında yanlarında bulunan Varol Bayrak'ı, cinayetle sonuçlanan tartışmayı çıkarmakla suçlayarak saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi. Polisteki sorgusu ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz B., tutuklandı.

İş Adamına Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Adamına Silahlı Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement