Zonguldak Kendi Evini Ateşe Veren Kişiye Mahalleli Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Kendi Evini Ateşe Veren Kişiye Mahalleli Tepki Gösterdi

Zonguldak Kendi Evini Ateşe Veren Kişiye Mahalleli Tepki Gösterdi

Zonguldak'ta akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Muharrem H., kendi evini ateşe verdi.

09.07.2016 01:35

Zonguldak'ta akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Muharrem H., kendi evini ateşe verdi. Mahalleli, Muharrem H.'ye, evinde ve bahçesinde birçok kez yangın çıkardığını ileri sürerek tepki gösterdi.

Yangın, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Gül Sokak'ta Muharrem H.'ye ait iki katlı evin alt katında meydana geldi. Yangın ihbarını alan itfaiye ekipleri kısa sürede eve giderek yangına müdahale etti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürüldü. Yangında Muharrem H.'ye ait ev kullanılamaz hale geldi. Evin önünde toplanan mahalleli ise Muharrem H.'ye tepki gösterdi. Akli dengesi bozuk olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenilen Muharrem H.'nin daha önceden de evinde ve bahçesinde yangın çıkardığını iddia eden mahalleli yetkililerden yardım istedi.

Komşusu Hüseyin Bektaş, 4 aydır Muharrem H.'nin evinde ve bahçesinde birçok kez yangın çıkardığını söyledi. Polise başvurmalarına rağmen konuyla ilgilenilmediğini ifade eden Hüseyin Bektaş, Biz korku içindeyiz. Tam karşısında oturuyoruz. Bizimde çocuklarımız var. Yangını daha geç saatlerde çıkarsa nasıl haberimiz olacak Bizim evlerimize sıçrarsa ne olacak Kim nereden duyacak Bir aile yanıp gidecek mi Adam 'Benim raporum var' diyor. Sürekli olay çıkartıyor. Şikayet etmemize rağmen bir sonuç alamıyoruz dedi.

Polis, Muharrem H.'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Kendi Evini Ateşe Veren Kişiye Mahalleli Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement