Zonguldak Valisi: Biz Koltuğu Isıtmaktan Başka İşi Olmayan Rektörler Gördük - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Valisi: Biz Koltuğu Isıtmaktan Başka İşi Olmayan Rektörler Gördük

Zonguldak Valisi: Biz Koltuğu Isıtmaktan Başka İşi Olmayan Rektörler Gördük

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) düzenlenen Roman Çalıştayı'nda Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'i yaptığı çalışmalar nedeniyle överek, "Biz gayretsiz rektörler de gördük. Geçmişte çalıştık. Hiçbir şey yapmayan insanlar, sadece oturduğu koltuğu ısıtmaktan başka işi olmayan insanlar" dedi.

28.05.2015 16:37

Zonguldak Valisi Ali Kaban, Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) düzenlenen Roman Çalıştayı'nda Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'i yaptığı çalışmalar nedeniyle överek, "Biz gayretsiz rektörler de gördük. Geçmişte çalıştık. Hiçbir şey yapmayan insanlar, sadece oturduğu koltuğu ısıtmaktan başka işi olmayan insanlar" dedi.

Zonguldak Valiliği ile BEÜ işbirliğinde gerçekleştirilen, Zonguldak bölgesindeki Romanların yaşamlarının araştırıldığı projenin ilk bulguları açıklandı. Üniversitenin merkez kampüsündeki Prof. Dr. Arif Amirov Salonu'nda 'Romanları Anlamak' konulu çalıştayda konuşan Vali Ali Kaban, üniversite bünyesinde Roman Kültürünü Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni kuran rektör ve ekibine teşekkür etti. Vali Kaban, şöyle konuştu:

"Bu araştırmayı yapan, projeyi gerçekleştiren bütün akademisyen kadroya teşekkür ediyorum. Çünkü onların gayreti olmasa ki, biz gayretsiz rektörler de gördük. Geçmişte çalıştık. Hiçbir şey yapmayan insanlar, sadece oturduğu koltuğu ısıtmaktan başka işi olmayan insanlar. Bizim rektörümüz öyle değil. Gerek o konuda gerekse bilimsel konularda canla başla çalışıyor. Ekibi de o anlamda çok verimli, çok kaliteli çalışmalar yapıyorlar. Sadece bu alanda değil başka alanlarda da kendilerinden istifade ediyoruz."

Açılış konuşmalarından sonra araştırmada elde edilen ilk bulgular paylaşıldı. Moderatörlüğünü BEÜ Yükseköğretim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof.Dr. Şükrü Oğuz Özdamar'ın yaptığı panelde Roman vatandaşların tarihteki yeri anlatıldı. Çalıştay, yarın sona erecek. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Valisi: Biz Koltuğu Isıtmaktan Başka İşi Olmayan Rektörler Gördük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement