Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler - Son Dakika
Güzellik

Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler

Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler

Saçlarınız kırılgansa ya da çeşitli nedenlerle saçlarınız kırılıyorsa, özel bakım önerilerine kulak vermeniz gerekiyor.

07.02.2019 13:38

Saçlarınız çeşitli nedenlerle kırılganlaşabilir. Sürekli ısıl işleme maruz kalması, kimyasal maddeler ve diğer dış etkenlerle saçlarınız hasar görebilir. Saçlarınızın solgun ve cansız görünmesine neden olan saç kırıklarının çözümü için birbirinden etkili yöntemler var.

Saçlarınız çabuk yıpranma sorunu ile karşı karşıya ise ayda bir saçlarınızdan ufak ufak kesebilirsiniz. Zayıflığın saç diplerine ulaşmasını engellemek için bunu yapmanız gerekiyor.

Kırılgan saçlara sahipseniz, duş sırasında ya da sonrasında saçınıza nemlendirici ürün uygulamalısınız. Saçlarınızın nemli kalmasını sağlamak için maskeler ve nemlendirici kremler kullanabilirsiniz.

ARGAN YAĞI MASKESİ

1 tatlı kaşığı ısırgan otu tohumu, 2 yemek kaşığı argan yağı ve 2 yemek kaşığı zeytinyağınıbir kasede karıştırın. Karışımı masaj yaparak saçlarınıza yedirin. 1 saat bekleyip saçınızı yıkayın.

Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler

AVOKADO MASKESİ

İki yemek kaşığı zeytinyağı ile 1 adet avokadoyu karıştırın. Karışımı saçlarınıza sürün ve yarım saat bekledikten sonra yıkayın. Bu uygulamayı haftada 1 defa uygulayabilirsiniz.

Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler

HARDAL YAĞI MASKESİ

Hardal yağı, Hint yağı ve 1 yemek kaşığı zeytinyağını bir kasede karıştırın. Karışımı saçınıza eşit oranda masaj yaparak sürün. 2 saat bekleyip saçınızı ılık suyla yıkayın. Bu uygulamayı haftada bir defa uygulayarak saçlarınızı canlandırabilirsiniz.

Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler

Son Dakika Güzellik Çabuk Kırılan Saçlara Öneriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement