Meghan Markle'ın cilt uzmanından maske tarifleri - Son Dakika
Güzellik

Meghan Markle'ın cilt uzmanından maske tarifleri

Meghan Markle\'ın cilt uzmanından maske tarifleri

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın cilt bakım uzmanı Nichola Joss, birçoğunuzun evinde olan malzemelerle kolaylıkla yapabileceği doğal maske tarifleriyle ışıltı bir cilde sahip olabileceğinizi söylüyor. Siz de Düşes gibi sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız bu ev yapımı doğal tariflere göz atabilirsiniz.

22.08.2019 15:29  Güncelleme: 16:26

Hemen hemen herkes ev yapımı maskeleri sever. Pahalı kozmetik ürünleri almak yerine evde doğal malzemelerle, içinde nelerin olduğunu bilerek cilde bakım yapmak en güzeli. O halde Düşes'in, cilt bakım uzmanın doğal ev yapımı tarifleri tam size göre!

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Herkes tarafından bilinen, sağlıklı Hindistan cevizi yağı birçok alanda kullanılıyor. Ciltte kullanıldığında nem terapisi sağlayan bu yağ Joss'a göre maskelerin vazgeçilmezi. Bu muhteşem kokulu yağı, cildinize vereceği nem etkisiyle ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 <a class='keyword-sd' href='/meghan-markle/' title='Meghan Markle'>Meghan Markle</a>'ın cilt uzmanından maske tarifleri

BAL VE YULAF

Balı ve yulafı karıştırarak peeling olarak kullanabilirsiniz. Bu yöntemle kuru cildinizi canlandırmış olacaksınız.

Meghan Markle'ın cilt uzmanından maske tarifleri

YUMURTA AKI

Genellikle Kore kadınlarından bildiğimiz yumurta akı siyah noktaları temizleyip cilde aydınlık verir. Kokusu kötü olduğu için biraz Hindistan cevizi yağı ekleyebilirsiniz.

Meghan Markle'ın cilt uzmanından maske tarifleri

ZERDEÇAL

Zerdeçalın içerisindeki C vitamini cildin kolajen üretimini destekleyerek sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Tıkanıklı gözenekleri açıp, iltihapları kurutur. Joss'da basit bir yöntem olan zerdeçalı, Hindistan cevizi yağıyla karıştırıp cilde kullanmayı öneriyor.

Meghan Markle'ın cilt uzmanından maske tarifleri

Not: Bu maske tariflerini önce kolunuzda deneyip, daha sonra cildinizde kullanın. Cilt hassasiyeti ihtimaline karşı bakım uygulaması yapmadan önce doktorunuza başvurunuz.

Son Dakika Güzellik Meghan Markle'ın cilt uzmanından maske tarifleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement