%100 Metal: Laneth Bir Gece, Salon İKSV'de - Son Dakika
Güncel

%100 Metal: Laneth Bir Gece, Salon İKSV'de

1990'lı yıllara damgasını vuran müzik fanzini Laneth, çok özel bir gecede tüm heavy metal ve rock severleri, tüm özgür ruhları eski günleri yad etmek ve hasret gidermek üzere Salon'a davet ediyor.

14.02.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

90'lı yılların başında ana akım medyada kendine yer bulamayan birçok genç grubun sözcüsü olan Laneth, yayımlandığı 1991-1994 yılları arasında, efsane röportajları ve inceleme yazılarıyla adeta bir kült haline geldi.

Aradan geçen sürede Çağlan Tekil'in Radyo Eksen'de hazırlayıp sunduğu bir radyo programına dönüşen ve hayranlarının hiç yalnız bırakmadığı Laneth, bir geceliğine heavy metal ve türevlerine gönül vermiş herkesi aynı çatı altında toplamaya hazırlanıyor.

Sunuculuğunu Aptülika'nın üstleneceği, Nikki Wild'ın usta müzik seçimlerini dinleyici ile paylaşacağı gece tüm özgür ruhların eski sert günleri yad edeceği bol distorsiyonlu bir konser tecrübesine dönüşecek. Gecede Mart ayında yeni albümünü yayımlayacak olan Pentagram, Türkiye'nin en köklü thrash metal gruplarından Metalium, en son konserini 2013 yılında veren ve o günden bu yana hayranları tarafından özlemle beklenen Radical Noise ve bu geceye özel adını Dr.Razor olarak değiştiren ve Dr.Skull şarkıları çalacak olan Razor sahne alacak. %100 Metal desteğiyle düzenlenen Laneth Bir Gece'nin biletleri ayakta (tam) 50 TL, öğrenci 40 TL olmak üzere olmak üzere Biletix satış kanalları ve hizmet bedeli olmadan İKSV ana gişeden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel %100 Metal: Laneth Bir Gece, Salon İKSV'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement