12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali" - Son Dakika
Kültür Sanat

12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali"

Doğuş Grubu'nun kurucu destekçisi olduğu 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali bu yıl 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum'da gerçekleştirilecek.

06.04.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğuş Grubu'nun kurucu destekçisi olduğu 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali bu yıl 20-27 Ağustos tarihleri arasında Bodrum'da gerçekleştirilecek.

Sanatsal programlama ve planlaması Pozitif tarafından üstlenilen festival, İdil Biret'in Ender Sakpınar yönetimindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile vereceği konserle başlayacak. Konserde İdil Biret'e onur ödülü takdim edilecek.

Festival, açılış konserinin ardından Londra Oda Orkestrası, Vladimir Ashkenazy, Daniel Kharitonov, Lucienne Renaudin-Vary, Fazıl Say, Monica Molina, Bilkent Senfoni Orkestrası, İbrahim Yazıcı, Nazım Hikmet Korosu, Zürih Tonhalle Orkestrası, Lionel Bringuier, Gautier Capuçon, Patricia Kopatchinskaja ve Lura gibi dünyaca ünlü sanatçıları ve orkestraları ağırlayacak.

Gün Batımı ve Sabah Konserleri

Festival kapsamında düzenlenecek Gün Batımı ve Sabah Konserleri'nde ise Triopax, Ferhat Can Büyük, Çellistanbul, Emre Engin, Cansın Kara ve Oxana Shevchenko, Aziz Baziki önderliğinde Mavi Quintet, Boğuç Fagot Quartet, Ayşe Şenogul, Mehmet Ariç, Ezgi Anıl sahne alacak.

Festival Biletleri

Festival biletleri 12 Nisan Salı günü saat 11.00'den itibaren Biletix satış noktalarından, Biletix Çağrı Merkezi'nden ve Biletix web sitesinden, 11 Temmuz tarihinden itibaren de D-Marin Turgutreis gişelerinde satışa çıkacak. Festivalin tüm bilet gelirleri Tohum Otizm Vakfı'na ve Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 12. Uluslararası D-Marin Klasik Müzik Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement