15 Gün Önce Ehliyetini Aldı Kaza Yaptı: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

15 Gün Önce Ehliyetini Aldı Kaza Yaptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

15 Gün Önce Ehliyetini Aldı Kaza Yaptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, kamyonetle çarpışan otomobilin sürücüsü Mert Ozan ile yanında bulunan amcasının oğlu Osman Ozan hayatını kaybetti.

22.02.2014 17:38  Güncelleme: 00:39

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde, Mert Ozan, amcasının oğlu Osman Ozan ile arkadaşları 17 yaşındaki Ferhat Toprakçı ve 20 yaşındaki Alperen Aydemir'i de 16 MAF 88 plakalı otomobiline alarak Umurbey Mahallesi'nden, ilçe merkezine gitmek üzere yola çıktı.

ARABA DEMİR YIĞINI HALİNE GELDİ

İddiaya göre Mert Ozan'ın hatalı solama yapması nedeniyle otomobil, karşı yönden gelen 41 yaşındaki Ömer Bayrak yönetimindeki 16 MAA 71 plakalı kapalı kasa kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada demir yığını haline gelen otomobilin sürücüsü Mert Ozan ile amcasının oğlu Osman Ozan öldü, otomobilde bulunan Alperen Aydemir ve Ferhat Toprakçı ağır, kamyonet sürücüsü Ömer Bayrak hafif yaralandı. Kaza yerine gönderilen ambulanslarla önce Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan hayati tehlikeleri bulunan Ferhat Toprakçı ile Alperen Aydemir Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

EHLİYETİNİ 15 GÜN ÖNCE ALMIŞTI

Kullandığı otomobıl ile kaza yapan ve amcasının oğlu Osman Ozan ile ölen Mert Ozan'ın cenazeleri, ugün Gemlik İlçesi'nde, Umurbey Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde, ikindide kılınan cenaze namazının artından, ilçe mezarlığında toprağa verildi. Kazada yaşamını yitiren Mert Ozan'ın, ehliyetini 15 gün önce aldığını, amcasının oğlu ve arkadaşlarıyla birlikte, Gemlik'e gezmeye gitmek isterken kaza yaptığı öğrenildi. Törende sinir krizi geçiren Mert Ozan'ın annesi Dürdane Ozan, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 15 Gün Önce Ehliyetini Aldı Kaza Yaptı: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement