15 Temmuz Şehidi İkiz Polislere En Acı Sarılma - Son Dakika
Güncel

15 Temmuz Şehidi İkiz Polislere En Acı Sarılma

15 Temmuz şehidi ikiz polislere en acı sarılma 15 temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainler tarafından Ankara'da katledilen ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç için Adana'daki şehitlikte AB Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla anma töreni düzenlendi Şehit polislerin anne ve babası...

11.07.2017 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz şehidi ikiz polislere en acı sarılma

15 temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainler tarafından Ankara'da katledilen ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç için Adana'daki şehitlikte AB Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla anma töreni düzenlendi

Şehit polislerin anne ve babası çocuklarının mezar taşlarına sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü

ADANA - 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü üyelerince şehit edilen ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç'un şehitlikteki anma törenine katılan annesi ve babası, çocuklarının mezar taşlarına sarılıp dakikalarca gözyaşı döktü.

Helikopter pilotluğu eğitimi almak için Ankara'ya giden ikiz polis memurları Ahmet ve Mehmet Oruç, 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü hainler tarafından Gölbaşı'na yapılan hava saldırısında şehit edildi.

Darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle kent protokolü ve Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla ikiz kardeşlerin mezarının bulunduğu Ali Hocalı Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Törende, ikiz kardeşlerin annesi Senem Oruç ve babası Ali Oruç, çocuklarının mezar taşlarına sarılarak dakikalarca gözyaşı döktü. Hasan Çınar, evlatlarının şehitlik mertebesine ulaştığını belirtip daha fazla mezar başında ağlamamalarını öğütleyerek anne ve babayı mezar başından uzaklaştırdı.

Evli olan her iki şehidin de eşleri güçlükle ayakta durabildi. Fenalaşan anne Senem Oruç'a sağlık görevlileri müdahale etti.

Kent protokolü şehit kardeşlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Baba Ali Oruç, FETÖ'ye tepki gösterdi.

Tören, dualarla son buldu.

15 Temmuz Şehidi İkiz Polislere En Acı Sarılma
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 15 Temmuz Şehidi İkiz Polislere En Acı Sarılma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement