1905 Gsyiad'ın Geleneksel İftarı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

1905 Gsyiad'ın Geleneksel İftarı Yapıldı

1905 Gsyiad\'ın Geleneksel İftarı Yapıldı

Galatasaray Başkanı Özbek: "Florya'daki tesisin Kemerburgaz'a taşınmasıyla ilgili yakında buradaki müjdeyi de vermek istiyorum"1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

30.05.2017 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Özbek: "Florya'daki tesisin Kemerburgaz'a taşınmasıyla ilgili yakında buradaki müjdeyi de vermek istiyorum"

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) geleneksel iftar yemeği düzenlendi.

Four Seasons'taki iftar yemeğine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Başkan Yardımcıları Nasuhi Sezgin ve Eşref Alaçayır, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ural Aküzüm ile Burçin Aslan, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Metin Öztürk, Dernek üyeleri ve Galatasaray Camiası'ndan isimler katıldı.

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk, yemek öncesi yaptığı konuşmada, "Bu kutsal Ramazan Ayı'nda güzel bir akşamda bir aradayız. Bu gece burada olmanızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise, "Galatasaray'ın geleceği için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki sezon çok daha bir Galatasaray ortaya çıkarmak için çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi Emlak Konut'la yaptığımız anlaşmayla Riva ve Florya'daki geliştirmemiz devam ediyor. 8 Haziran'da Riva'da birinci ihaleye çıkılacak. Riva'daki arazi için talep çok iyi. Yaklaşık 14, 15 firma dosya almış bulunuyor. 8 Haziran'daki teklifi ve bundan sonra da pazarlık olarak devam edecek teklifleri sabırsızlıkla bekliyorum. Florya geliştirilecek ve imara açılmasıyla birlikte bu arsadaki çalışma da devam edecek. Florya'daki tesisin Kemerburgaz'a taşınmasıyla ilgili yakında buradaki müjdeyi de vermek istiyorum. Pazar günü Ada'yla ilgili bir olay yaşandı. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Konu yargıda olduğu için sadece üzüntü bildiriyorum. Bundan sonra Galatasaray menfaati ve genel kurulun isteği doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Anlatacak çok şey var ama iftarın ortasında sizi daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Hepinize çok güzel bir Ramazan Ayı diliyorum. Hepinize sarı-kırmızı çok güzel günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'in konuşmasının ardından GSYİAD'ın yeni üyelerine plaket verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1905 Gsyiad'ın Geleneksel İftarı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement