Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcılarının Suriye'ye kaçmak isterken yakalandığı ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcılarının Suriye'ye kaçmak isterken yakalandığı ortaya çıktı

Şanlıurfa'da kendilerini yakalamak isteyen sivil polisleri pompalı tüfekle vurarak yaralayan 2'si Suriye uyruklu 3 torbacının yasa dışı yollarla Suriye'ye geçmek isterken yakalandığı öğrenildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

29.11.2022 23:09  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa, dün akşam saatlerinde hareketli saatlere sahne oldu. Şair Nabi Mahallesi'nde iddiaya göre İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma kapsamında, 3 şüpheliyi tespit etti. Takip edildiklerini ve yakalanacaklarını fark eden şüphelilerden biri sivil polislere pompalı tüfekle ateş açtı.

Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcıları Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı

SALDIRGANLAR OLAY YERİNDEN KAÇTI

Saldırıda polis memurları Ali Bozkurt (33) ve Olcay Kulakçı (35) ayaklarından isabet eden saçmalarla yaralandı. Polislerin de ateş açmasıyla kısa süreli çatışmanın ardından saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcıları Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı

POLİS MEMURLARI TEDAVİYE ALINDI

Silah sesleri çevrede endişe yaratırken, ihbar üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 polis memuru, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan Bozkurt ve Kulakçı'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi. 2 polis memurunu tüfekle yaralayarak kaçan uyuşturucu satıcılarının yakalanması için bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı.

VALİ AYHAN'DAN YARALI POLİSLERE ZİYARET

Yaşanan olayın ardından bölgede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, yaralı polis memurları Ali Bozkurt ile Olcay Kulakçı'yı hastanede ziyaret ederek, sağlık durumlarına ilişkin bilgi aldı.

Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcıları Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı

"OLAY TERÖR SALDIRISI DEĞİL"

Polis memurlarının yaralanması olayının terör saldırısı olmadığını belirten Vali Salih Ayhan, "Akşam saatlerinde iki arkadaşımız uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yaparken muhtemelen bunu fark eden kişiler, kontrolsüz bir şekilde arkadaşlarımızın üzerine hedef gözetmeksizin pompalı tüfekle saldırıyor. Arkadaşlarımız karşılık veriyor, saldırganlar hemen olay yerinden kaçıyorlar. Şu an takibimiz devam ediyor, gerekli çalışma yapılacak. Hamdolsun 2 polisimizin de sağlık durumu iyi, hiçbir olumsuzluk yok" dedi.

Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcıları Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı

SURİYE'YE KAÇMAK İSTERKEN YAKALANDILAR

Polis ve jandarma ekipleri, olayın yaşandığı bölgeyi abluka altına alarak, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Kısa süre sonra 2'si Suriye uyruklu 3 şüpheli Yardımcı Mahallesi'nde yakalandı. Şüphelilerin saldırıda kullandığı belirlenen pompalı tüfek de ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüphelinin, güvenlik güçlerine yakalanmamaları halinde yasa dışı yollarla Suriye'ye kaçacakları ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcıları Suriye'ye kaçmak isterken yakalandı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

3 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Şanlıurfa\'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcılarının Suriye\'ye kaçmak isterken yakalandığı ortaya çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da iki polisi yaralayan uyuşturucu satıcılarının Suriye'ye kaçmak isterken yakalandığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Murad Mert: suriyeden gelmiş torbacılık yapıyor, polise ateş açıyor yaralıyor ve tekrar suriyeye kaçmak istiyor. bu ülkede palazlanan en büyük terör değil mi? bunun gibi kaç tane var bu ülkede. 1 0 Yanıtla
  • Ali Saclı: Bela bela ..polise vur emri verin.. 0 0 Yanıtla
  • günahkar kisi5: MADEM SURİYEYE GİDEBİLİYORLAR NEDEN GİTMİYORLAR VE NEDEN GONDERİLMİYORLAR.HEM HANGİ CESARETLE POMPALİ TUFEK BULUYOR VE SALDİRİYORLAR.AKP MHP BOYLE Mİ MİLLİYETCİSİNİZ. 0 0 Yanıtla

Advertisement