2014 Dağ Bisikleti Yarışlarında Brisaspor Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

2014 Dağ Bisikleti Yarışlarında Brisaspor Rüzgarı Esti

Brisasporlu bisikletçiler 3 şampiyonluk birden kazandı

07.08.2014 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İstanbul - Arnavutköy'de

4,5 kilometrelik parkurda düzenlenen 2014 sezonu Dağ Bisikleti Yarışlarına Brisasporlu bisikletçiler damga vurdu.
Brisaspor'dan Abdülkadir Kelleci Elite Erkekler, Yunus Emre Yılmaz Genç Erkekler, Nevzat Kıral ise Master Erkekler Türkiye Şampiyonu olarak Brisaspor'a büyük gurur yaşattı. Ayrıca, Brisasporlu bisikletçiler 2014 Sezonu Dağ Bisikleti
Takım Şampiyonu seçildi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 2014 yılı Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası 195 sporcunun katılımıyla Arnavutköy'de koşuldu. Erkeklerde Yıldız (U15, U17), Genç, Master (+30,+40,+50), Elit; kadınlarda ise Yıldız, Genç ve Elit olmak üzere toplam 7 kategoride gerçekleşen yarışlarda Brisasporlu bisikletçiler başarılarıyla geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine zirvedeydi. Brisaspor Dağ Bisikleti Takımı üç Türkiye Şampiyonluğu, bir de Türkiye ikinciliği kazanarak büyük başarı kaydetti.

Brisaspor'dan Abdülkadir Kelleci Elite Erkekler, Yunus Emre Yılmaz Genç Erkekler Türkiye şampiyonu olurken, Yunus Onur Balkan Genç Erkekler Türkiye ikincisi oldu. Nevzat Kıral ise Master Erkekler Türkiye Şampiyonu olurken, Elit Bayanlar kategorisinde Brisaspor'dan Cansu Türkmenoğlu beşinci oldu.

Turnuvanın şampiyonu: Brisaspor Dağ Bisikleti Takımı

Elite Erkekler'de Abdüldakir Kelleci Türkiye Şampiyonu olurken, Genç Erkekler'de Yunus Emre Yılmaz Türkiye Şampiyonu, aynı kategoride Yunus Onur Balkan ikinci, Master Erkekler'de ise Nevzat Kıral Türkiye Şampiyonu oldu. Brisaspor Bisiklet Takımı turnuvanın en başarılı takımı ilan edildi. Müsabakada dereceye giren sporcular ödüllerini Arnavutköy Belediyesi Başkanı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri ve organizasyon idarecilerinin elinden aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2014 Dağ Bisikleti Yarışlarında Brisaspor Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement