23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Bursa Valiliği makamı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sembolik olarak bir öğrenciye devredildi.

22.04.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Valiliği makamı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sembolik olarak bir öğrenciye devredildi.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Müdürü Avni Korkmaz, öğretmen Hüseyin Eraslan, 4'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Naz Hasarcıklı'dan oluşan heyeti, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta karşıladı.

Vali koltuğuna oturan Hasarcıklı, "İlk olarak herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bursa'yı çok seviyorum, burada doğdum ve büyüdüm. O yüzden benim için burası çok değerli. Bursa çok güzel bir şehir. Öncelikle ağaçlandırma işlerini hiç durdurmadan devam ettirmek isterim" dedi.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı telefonla arayan Hasarcıklı, "Bursa'da çok fazla trafik kazaları oluyor. İnsanlar bundan zarar görüyor. Bunun için önlemleri artırmamız lazım. Özellikle alkollü ve ehliyetsiz kişilerin trafiğe hiç çıkmaması gerekiyor. Bu konuda denetimleri artırmalıyız" diye konuştu.

Yıldız da okul yönetimleriyle koordineli çalıştıklarını ve ekiplerinin okul çevrelerinde gerekli önlemleri aldığını belirterek, bir olumsuzluğun bulunmadığını ifade etti.

Daha sonra Usta, Hasarcıklı ve beraberindekilerle günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement