29 Ekim'de Narköy'de Cumhuriyet Tohumları Ekiyoruz - Son Dakika
Güncel

29 Ekim'de Narköy'de Cumhuriyet Tohumları Ekiyoruz

29 Ekim günü öğle yemeğinden hemen sonra 'geleceğe bırakacağımız tohumlarımızı', büyümeleri için 'Tabiat Ana'ya emanet ediyor; hep beraber 'Cumhuriyet Tohumları' ekiyoruz.

09.10.2015 16:05

İlkelerine saygı ve sevgiyle bağlı kaldığımız ulu önder, 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin tohumlarını ekti. Biz de buradan yola çıkarak bu sene Cumhuriyet Bayramımızı anlamlı bir aktivite çevresinde kurguladık...

Gün yerini akşama bırakırken çiftliğimizi hep birlikte fenerlerle süslüyoruz. Ardından lokantadan çiftliğe kadar fener alayı yürüyüşü yapıyor ve Cumhuriyet coşkusunu güle, oynaya yaşıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı buluşmamız kapsamında sonbaharın keyfini birlikte çıkarıp, Narköyseverlerle büyüyen kocaman bir aile olarak bayramlaşmaya hazırlanıyoruz.

Bu özel iki günün dışında Narköy'de daha fazla vakit geçirmek isteyen dostlarımızı, yemyeşil bir vadi içinde, doğal besinlerle dolu mutfağı, dinlendirici doğa etkinlikleri ve dost narköy insanlarıyla ağırlamak için sabırsızlanıyoruz...

Peki Narköy'de başka neler yapılabilir?

Narköy'e ait sertifikalı organik ürünlerin keyfine varabilir; 100 dönümlük bir arazi üzerinde çok özel aktivitelere dahil olabilirsiniz.

Doğadan aromatik bitkiler toplama, orman yürüyüşü, böğürtlen toplama, ürün toplama (mevsimine göre değişen meyve ve sebzeler), organik tarım aktivitelerine katılma, çiftlik hayvanlarını ziyaret ve süt sağma; aktiviteler arasında…

Kişi başı 350 TL'lik fiyatlara gün içindeki tüm temel etkinlikler, organik öğünler ve diğer her türlü yiyecek, içecekler dahil olacak.

Ayrıca günübirlik misafirler için 150 TL'lik kişi başı ücrete konaklama hariç diğer tüm ayrıcalıklar dahil.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 29 Ekim'de Narköy'de Cumhuriyet Tohumları Ekiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement