Bursa'da satırlı dehşet! Ortalık kan gölüne döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da satırlı dehşet! Ortalık kan gölüne döndü

Bursa\'da satırlı dehşet! Ortalık kan gölüne döndü

Bursa'da alacak yüzünden iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Satır ve bıçak kullanılan kavgada 5 kişi yaralandı. Olayı öğrenen yaklaşık 100 kişi hastaneye gelince polis ve jandarma güvenlik önlemi aldı.

17.06.2019 11:31  Güncelleme: 12:42

Bursa'nın İnegöl ilçesinde alacak yüzünden iki grup arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Olayla ilgili Engin Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen cumartesi akşamı İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi'ndeki mobilya sanayisinde meydana geldi. Turgut B. (27), Ümet B. (17) ve Mehmet B. (31) ile Engin Ö. (42) ve Hüdai G. (30) arasında, iddiaya göre alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Engin Ö. ve Hüdai G.'ye ait iş yerinin önünde çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Satır ve bıçak kullanılan kavgada 5 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bursa'da satırlı dehşet! Ortalık kan gölüne döndü

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayı öğrenen iki tarafın da yakınları hastaneye geldi. Polis ve jandarma ekipleri yaklaşık 100 kişinin hastaneye gelmesiyle olası bir kavganın önüne geçmek için hastanede güvenlik önlemi aldı.

Bursa'da satırlı dehşet! Ortalık kan gölüne döndü

Yaşanan olayın ardından İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı. Kavgada satır kullandığı tespit edilen Engin Ö., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Engin Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da satırlı dehşet! Ortalık kan gölüne döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Sarı eray: Noldu şimdi dünyalar sizin oldu dimi kralliginizi ilan ettiniz kuş beyinli mahluklar 17 0 Yanıtla
  • Zartzortlar: 17 yılın bilançosu yeni türkiye 2 6 Yanıtla
  • Tc: Şehirlerin göbeğinde yaşıyorlar genelde bu insan olamamış lar.. Bunları göndereceksin dağların başına oralarda biraz değişirler diye düşünüyorum.. Genelde boş duranlar sorun çıkartır.. Bir türlü şehir düzenlemelerine geçilemedi.. Her taraf gece kondu 4 1 Yanıtla
  • Ah be bursam aaah: Inegöl ayni adana yuregir gibi sehirlerin kanayan ilceleri bursada inegol adanada yuregir diyarbakirda baglar istanbulda bagcilar gibi gibi 1000 polismi 2000 yap 2000 mi var 3000 yap bizim yunus timlerini arttirmamiz lazim sebepse su poliste fethi sekinler askerde ömer halis demirler kolay yetismiyor ne yazikki polisler bir asker degil gece bekcilerinin nerde bir kuytu bulsamda yatsam havasi var evet destek devletten ama hizmette sizden be kardesim yazik 3 1 Yanıtla
    3333: polis sayısını arttırmak çözüm değil.insan eğitmek gerek. 9 0
  • A: Bu bursadada ne kadar olay oluyorya 0 0 Yanıtla
  • aliveli: istikrar nasıl gidiyor acaba 0 0 Yanıtla

Advertisement