8 Kişiyi Yaralayan Silahlı Saldırgan Savcılık İtirazıyla Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

8 Kişiyi Yaralayan Silahlı Saldırgan Savcılık İtirazıyla Gözaltına Alındı

TRABZON'da bir kafeteryada kız arkadaşı K.K. ile oturan Ü.G.'ye tabanca ile ateş eden ve seken kurşunlarla 8 kişinin yaralandığı olaydan sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 30 yaşındaki Ö.K., savcılığın itirazı üzerine yakalandı.

15.03.2017 17:44

TRABZON'da bir kafeteryada kız arkadaşı K.K. ile oturan Ü.G.'ye tabanca ile ateş eden ve seken kurşunlarla 8 kişinin yaralandığı olaydan sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 30 yaşındaki Ö.K., savcılığın itirazı üzerine yakalandı.

Olay, önceki gün saat 16.50 sıralarında Kemerkaya Mahallesi, Kunduracılar Caddesi'nde meydana geldi. Ö.K., bir kafede Ü.G. ile birlikte gördüğü kız arkadaşı K.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belinden ruhsatlı tabancasını çıkaran Ö.K., K.K. ve Ü.G.'nin bacaklarına doğru art arda ateş etti. K.K. ve Ü.G. ile seken kurşunların isabet ettiği kafeteryada bulunan 6 kişi yaralandı. Kaçmaya çalışırken yakalanan ve çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ö.K., savcılığın itirazı üzerine  yakalandı ve gözaltına alındı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 8 Kişiyi Yaralayan Silahlı Saldırgan Savcılık İtirazıyla Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement