ABD'li Oyuncudan, Baba Bush Hakkında Bomba İddia: Tekerlekli Sandalyesinden Arkama Dokundu - Son Dakika
Magazin

ABD'li Oyuncudan, Baba Bush Hakkında Bomba İddia: Tekerlekli Sandalyesinden Arkama Dokundu

Ünlü oyuncu Heather Lind, sosyal medyadan ABD'nin eski başkanı George H. W. Bush'un tekerlekli sandalyesinde otururken kendisine arkadan dokunduğu söyledi.

25.10.2017 15:33  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikalı aktris Heather Lind, 93 yaşındaki ABD Eski Başkanı George H.W. Bush'un kendisini taciz ettiğini açıkladı.

"KARISININ YANINDA ARKAMA DOKUNDU"

4 yıl önce bir televizyon programı için ABD Eski Başkanı George H. W. Bush (Baba Bush) ile fotoğraf çektiren Lind, bu fotoğrafta tacize uğradığını iddia etti. Baba Bush'un kendisini tekerlekli sandalyeden elle taciz ettiğini öne sürdü. Lind açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "George H. W. Bush ile, benim de yer aldığım bir televizyon programı tanıtımında tanışma fırsatı buldum. Fotoğraf için poz verdiğimiz sırada bana cinsel tacizde bulundu. Elimi sıkmadı. Eşi Barbara yanındayken tekerlekli sandalyesinden arkama dokundu. Bana pis bir şaka yaptı."


BABA BUSH ÖZÜR DİLEDİ

İngiliz Daily Mail gazetesininin haberi üzerine açıklama yapan ABD Eski Başkanı Bush, yaşananlar için özür dileyerek şaka yapmaya çalıştığını, amacının Lind'i rendice etmek olmadığını belirtti.

İşte o fotoğraf:


ABD\'li Oyuncudan, Baba Bush Hakkında Bomba İddia: Tekerlekli Sandalyesinden Arkama Dokundu

Son Dakika Magazin ABD'li Oyuncudan, Baba Bush Hakkında Bomba İddia: Tekerlekli Sandalyesinden Arkama Dokundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement