Abrage İle Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Abrage İle Türkiye'de

Şıklığı, sadeliği ve cool kombinasyonları bir araya getiren ürünleriyle erkek giyiminde "relax" bir tarzı olan abrage, İskandinav modasını Türkiye'ye getirdi.

05.05.2012 08:52

Kendine özgü stiliyle İsveç, Norveç ve Danimarka'da erkek giyiminde yaygın olarak tercih edilen "sofistike" sokak modası, abrage ile Türk erkeğinin yeni gözdesi olacak. 2012 ilkbahar - yaz sezonu için özel bir koleksiyon hazırlayan abrage, ürün çeşitliliğinin yanı sıra birbiriyle kullanılabilen parçaları da ön planda tutuyor. Gömlekler, t-shirtler, dar paçalı spor kesimli pantolonlar, şortlar ile yüksek kaliteli kumaşları, aksesuarlar dikkat çekiyor.

Kumaşlardaki doğallık hissi, buzul tonları başta olmak üzere sade renk seçimleri, konforlu kesimleri ve rahatlığın ön planda olduğu ürünleriyle İskandinav modasını, Türk erkekleriyle buluşturan abrage, on-line satış ile Türkiye'nin her yerine ulaşabiliyor. Rahat giyim tarzıyla kendilerini ifade etmekten hoşlananların, güncel ama aynı zamanda stil sahibi duruşlarıyla da fark edilmek isteyenlerin yeni tercihi olacak abrage'ye www.abrage.net adresi üzerinden ulaşabilirsiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abrage İle Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement