Acun Ilıcalı "4.Kristal Fare Ödülleri"ni Sildi Süpürdü - Son Dakika
Magazin

Acun Ilıcalı "4.Kristal Fare Ödülleri"ni Sildi Süpürdü

4. Kristal Fare Ödülleri'nde Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 "En İyi TV" dahil neredeyse bütün ödülleri toplarken, Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek en iyi oyuncu ödülünü aldı.

18.11.2015 10:14  Güncelleme: 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medyafaresi.com tarafından halkın oylarıyla televizyon dünyasının en iyilerinin taçlandırıldığı 4. Kristal Fare Ödülleri, önceki akşam Kuruçeşme Su Ada'da gerçekleştirilen görkemli geceyle sahiplerini buldu.

15 kategoride ödüllerin sahipleri ile buluştuğu gecede Acun Ilıcalı, TV8 ile 'en iyi televizyon kanalı' ödülünü aldı. En iyi kadın programı (İşte Benim Stilim) en iyi yarışma (O Ses Türkiye), en iyi sunucu (Öykü Serter), en iyi jüri üyesi (Gökhan Özoğuz) ödülleri de TV8'e gitti.

"ÖDÜLLERİ ANNEM SAKLIYOR"

'En İyi Talk Show' programı ödülünü alan Beyazıt Öztürk, "Ödüllerim evde değil. Hepsini annem toplayıp saklıyor" dedi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN GECEYE DAMGA VURDU

Halkın oyları ile televizyon dünyasının en iyilerinin taçlandırıldığı Kristal Fare Ödülleri'ne, 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Tuba Büyüküstün damga vurdu.

Tuba Büyüküstün, 'En iyi erkek oyuncu' ödülünü alan rol arkadaşı Engin Akyürek'le uzun uzun sohbet etti.

Büyüküstün, kısa saçlarını en çok annesinin beğendiğini söyledi. Eşi Onur Saylak'la anne-oğulu canlandırdıkları film için "İkimiz farklı tarihlerde hikayeler oynadık. Pek beraber sahnemiz yok. Karşı karşıya gelmeyince zorlanmadık" dedi.

"KİRALIK AŞK" EN İYİ TV DİZİSİ SEÇİLDİ

İvana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın jüri üyeliği yaptığı 'İşte Benim Stilim' yarışması 'En İyi Kadın Programı' seçildi. Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı 'Kiralık Aşk' 'En İyi Televizyon Dizisi' ödülünü kucakladı.

GECENİN EN ÇOK İLGİ GÖREN ÇİFTİ

'En İyi Tv Dizisi' seçilen 'Kiralık Aşk'ın oyuncuları Barış Arduç ve Elçin Sangu gecenin en çok ilgi gören çiftiydi. Nur Yerlitaş ödülü takdim ederken Arduç'a övgüler yağdırdı.


Acun Ilıcalı "4.Kristal Fare Ödülleri"ni Sildi Süpürdü

Son Dakika Magazin Acun Ilıcalı '4.Kristal Fare Ödülleri'ni Sildi Süpürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Vatan 43: Acun tam bir Akp ve Tayyip yalakasi normaldir ödülleri almasi...yaptigi programlarin hangisi egitici,ögretici...Hepsi milleti uyutmak icin yapilmis hic bizimle alakasi olmayan lüzumsuz isler...asla seyretmem.. 16 5 Yanıtla
  • doğrusu: körler sağırlar birbirini ağırlar. 8 1 Yanıtla
  • nokta: türkiye halkı için bunların bir değeri yok herkes nasıl ne şekilde verildiğini biliyor... yalkalar sizi 4 1 Yanıtla
  • ABC: Kristal Fare, neyin kimin odulu? Korler sagirlar birbirini agirlar olmus.. 3 1 Yanıtla
  • ALİ KARAKUŞ : ÖMER KEMER TAKMAYİ UNUTMUŞ 3 0 Yanıtla
  • AyÅ?e yldrm: Körde siz sağırda siz kendinizi ne görüyorsunuz ak partiden ne istiyorsunuz can feda yoluna 2 0 Yanıtla

Advertisement