Adana'da Aşk Cinayeti - Son Dakika
Güncel

Adana'da Aşk Cinayeti

Adana\'da Aşk Cinayeti

Adana'da bir kişi, yeniden barıştığı eşinin peşini bırakmayan eski sevgilisini bıçaklayarak öldürdü.

05.06.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bir kişi, yeniden barıştığı eşinin peşini bırakmayan eski sevgilisini bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi.

10 yaşında Yasin isimli çocukları olan Mustafa K. (33) ile Yeliz K. (35) 4 yıl önce anlaşamayarak boşanmaya karar verdi. Çift bir süre ayrı yaşamaya başladı. İddiaya göre, Yeliz K., evli olan Fevzi E. (48) ile aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra Yeliz K. arasının bozulduğu kocasıyla barışarak evine döndü. Ancak kocasından ayrı olduğu dönemdeki sevgilisi Fevzi E. bir türlü peşini bırakmadı. Bu durumu koca Mustafa K. de öğrendi. Eşi Mustafa K.'ye, "Ben seni seviyorum onu sevmiyorum" dedi. Bunun üzerine Mustafa K., Fevzi E.'yi arayarak eşinin peşini bırakmasını istedi. Bu duruma sinirlenen Fevzi E. yanına bıçak ve cop alarak Mustafa K.'nin evine geldi. Mustafa K. ile Fevzi E. arasında tartışma çıktı. Yeliz K. ile 10 yaşındaki Yasin K.'nin yanında gerçekleşen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Evden apartmanın merdiven dairesine taşan tartışmada Mustafa K., Fevzi E.'yi kalbinden ve kasığından bıçaklayarak kaçtı. Olayı gören apartman sakinleri polise ve ambulansa haber verdi. Haber merkezinin anons etmesiyle olay yerine gelen cinayet ekipleri Mustafa K.'yi olay yerinden uzaklaşamadan yakaladı.

Fevzi E. ise olay yerinde hayatını kaybetti. Komşuları tarafından teselli edilen 10 yaşındaki çocuk ile annesi emniyete götürüldü.

Zanlı da geniş güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek sağlık raporu alındıktan sonra emniyete götürülerek sorguya alındı. Fevzi E.'nin cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Aşk Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement