Adana Demirspor 72'nci Yılını Baloyla Kutladı - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor 72'nci Yılını Baloyla Kutladı

Adana Demirspor 72\'nci Yılını Baloyla Kutladı

Akif ÖZDEMİR/ADANA,(DHA)- ADANA Demirspor'un 72'inci kuruluş yıldönümü, TÜYAP Fuar Alanı'nda yaklaşık 750 kişinin katıldığı bir baloyla kutlandı.

03.03.2013 15:03

Akif ÖZDEMİR/ADANA,(DHA)- ADANA Demirspor'un 72'inci kuruluş yıldönümü, TÜYAP Fuar Alanı'nda yaklaşık 750 kişinin katıldığı bir baloyla kutlandı.

Vatan Şaşmaz ve Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı gecede, Adana Demirspor Başkanı Önder Serin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı açıklamada Adanalı ve Adana Demirsporlu işadamlarını, mavi lacivertli takıma destek olmaya davet etti. Başkan Önder Serin, takıma maddi manevi destek veren ve balonun düzenlenmesinde yardımcı olan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti. Geceye Adana Demirspor Asbaşkanı Ali Uğur Akbaş, eşi Yeliz Yeşilmen'le katıldı. Konuşmaların ardından Adana Demirsporlu futbolcuların imzaladığı futbol topu ve forma açık arttırmayla satıldı. Futbol topunu 20 bin TL'ye Mehmet Yürekli, formayı ise 35 bin TL'ye İlhan Öztürk satın aldı.

HANDE YENER RENK KATTI

Baloda sahne alan Hande Yener, izleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Dansçılarıyla beraber çıktığı sahnede şarkılarını seslendiren Hande Yener'i davetliler, ayakta alkışladı. Hande Yener, bu arada mavi lacivertli takımın 72'inci yılını kutladı. Oryantal Didem'de sahneye çıktı.

AÖ(OA/AÖ) FOTOĞRAF

DHA-Spor - Türkiye-Adana - Akif ÖZDEMİR

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor 72'nci Yılını Baloyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement