Adana Hırsız, Çaldığı Altınları Satmaya Geldiği Kuyumcuda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Adana Hırsız, Çaldığı Altınları Satmaya Geldiği Kuyumcuda Yakalandı

Hırsız, çaldığı altınları satmaya geldiği kuyumcuda yakalandıADANA'da bir ev ve iki iş yerinden 140 bin lira değerinde altın ve gümüş çalan 27 yaşındaki Arif Baysal, kuyumcuda yakalandı.

17.02.2017 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hırsız, çaldığı altınları satmaya geldiği kuyumcuda yakalandı

ADANA'da bir ev ve iki iş yerinden 140 bin lira değerinde altın ve gümüş çalan 27 yaşındaki Arif Baysal, kuyumcuda yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi Cemalpaşa Mahallesi'ndeki Vahdettin Y.'ye ait kuyumcuya giren Arif Baysal, 110 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldı. Aynı kuyumcuya bir hafta sonra tekrar giren 15 bin liralık altın çaldı. Arif Baysal, 16 Şubat'ta ise Gazipaşa Mahallesi'nde bir apartman dairesinden de 15 bin liralık altın ve gümüş alıp kayıplara karıştı. Polis, çalıntı altınların satılma ihtimali üzerine kuyumcularda önlem aldı. Hırsızlık zanlısı Arif Baysam, Hürriyet Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya gelerek elinde akrabalarından kalan gümüşler olduğunu ve satmak istediğini söyledi. Kuyumcu, Baysal'ın poşet içerisinde getirdiği gümüşleri incelerken, takipte olan polis ekipleri içeriye girdi. Arif Baysal'ın satmak için getirdiği gümüşlerin fotoğrafını çeken polis ekipleri, Vahdettin Y.'ye teşhis ettirdi. Vahdettin Y. polisin gönderdiği fotoğraflardaki ürünlerin kendisine ait olduğunu söyledi. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Arif Baysal'ı satmak istediği gümüşlerle birlikte yakaladı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Arif Baysal, 2 ayrı hırsızlık suçundan tutuklandı.

Adana Hırsız, Çaldığı Altınları Satmaya Geldiği Kuyumcuda Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Hırsız, Çaldığı Altınları Satmaya Geldiği Kuyumcuda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement