Yaşlı kadının cüzdanını çalıp inkar etti: Düşürmüştü, ona vermek için aldım - Son Dakika
3.Sayfa

Yaşlı kadının cüzdanını çalıp inkar etti: Düşürmüştü, ona vermek için aldım

Pazarda yaşlı bir kadının cüzdanını çalan şahıs, esnaf tarafından kısa sürede yakalandı. Polise teslim edilen şüpheli cüzdanı çaldığını reddederek, yaşlı kadının düşen cüzdanını ona vermek amacıyla yerden aldığını söyledi.

11.05.2020 10:40  Güncelleme: 11:01

Adana'da bir semt pazarında fiyat sorma bahanesiyle tezgaha gelen Metin Y. (31), o sırada alışveriş yapan Sıdıka V'nin (67) cebinden, içerisinde 5 TL bulunan cüzdanını çaldı. Pazarcı esnafının yakalayıp bekçiye teslim ettiği şüpheli, emniyetteki sorgusunda, "Teyze cüzdanını yere düşürdü. Ona vermek için cüzdanı aldım ama beni yakaladılar" dedi.

PAZAR ESNAFI YAKALADI

Adana merkez Yüreğir ilçesine bağlı Haydaroğlu Mahallesi'ndeki bir semt pazarında, Metin Y. fiyat sorma bahanesiyle pazarda alışveriş yapan Sıdıka V'nin bulunduğu tezgaha yaklaştı. Bu sırada Metin Y. Sıdıka V'nin cebindeki cüzdanı alarak uzaklaştı. Durumu fark eden pazarcılar Metin Y'yi yakalayıp, pazar yerinde bulunan bekçilere teslim etti.

Yaşlı kadının cüzdanını çalıp inkar etti: Düşürmüştü, ona vermek için aldım

"KENDİSİNE VERECEKKEN YAKALADILAR"

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Metin Y'nin üzerinden bin TL çıkarken, çaldığı cüzdanın içerisinden 5 TL çıktı. Emniyetteki sorgusunda hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Metin Y'nin, "Ben yapmadım. Teyze cüzdanını yere düşürdü. Ona yardımcı olmak için eğilip cüzdanı aldım. Kendisine verecektim ama beni yakaladılar" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan Metin Y'nin yankesicilik ve hırsızlıktan suç kaydı olduğu da öğrenildi.

Yaşlı kadının cüzdanını çalıp inkar etti: Düşürmüştü, ona vermek için aldım
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yaşlı kadının cüzdanını çalıp inkar etti: Düşürmüştü, ona vermek için aldım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • max: adana 6 3 Yanıtla
    Kozanli: Başka memlekette olsa ellemezler adanada emek edip yakalamış esnaf 3 1
  • Liseli kız: Kıyamam bırakın gitsin 4 3 Yanıtla
    Bencede: İşi gücü olsa yaparmı.kimbilir nasıl mecbur oldu 2 1
  • Şizo: Zaten ceza almıyorlar niye haber yapıyosunuz ki olmayan adalet çalışıyor algısı içinmi 4 2 Yanıtla
  • Laz man: Normaldir sıradan bir gun 1 3 Yanıtla
  • abdurrahman düşüngen: Boyu posu var ama çalışmaya ve helalinden alın teri dökerek rısıkını kazanmaya .. yok.Çal yavrum,çal. 1 0 Yanıtla
  • Kozanlıya Cevap : Haklısın sizde güneş yağmur rüzgar gibi doğal bir durum alışıksınız 0 0 Yanıtla

Advertisement