Adanaspor, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan'ın Görevine Son Verdi - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan'ın Görevine Son Verdi

Adanaspor - İstanbulspor maçı sonrasında taraftarların istifa tezahüratı sonrası, "Ne istifasından bahsediyorsunuz? Öyle bir şey var mı? Yavaş olun." diyen Coşkun Demirbakan ile yollar ayrıldı.

18.02.2019 16:06  Güncelleme: 16:56

Spor Toto 1. Ligin 22. haftasında evinde İstanbulpor ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'da taraftarın istifaya çağırdığı Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında istifasına dair sorulara sert bir dille cevap vermişti.

DÜN "TAKIMIN BAŞINDAYIM" DEDİ, BUGÜN GÖNDERİLDİ

Demirbakan, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün göndermediği sürece takımın başında kalacağını açıkladı. Ancak akşam saatlerinde kulüp yöneticileriyle görüşen Coşkun Demirbakan ile bugün yollar ayrıldı. Turuncu-beyazlılar bu sabah yapılan antrenmana Ali Asım Balkaya yönetiminde çıktı.

Adanaspor, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan\'ın Görevine Son Verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan'ın Görevine Son Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Diyarlı : Sarhoşun tekidir ayaştır 3 3 Yanıtla
  • deyvani10: iki kelimeyi yan yana getiremiyordu 2 3 Yanıtla
  • hakan: adanaspor, fenerbahçenin 1. lig versiyonu. kadro yetersiz, hemen her mevkii için oyuncu gerekli. bayram akgülden de bu kadar başkanlık olur. kara nakliyatçılığından buralara...başarılı olduğu dönemler oldu. futbolda dün yoktur, bugün vardır. inşaallah küme düşmeyiz... 0 0 Yanıtla

Advertisement