Adeland'ın Eğlenceli Dünyası ile Yeni Yıl Macera Dolu - Son Dakika
Güncel

Adeland'ın Eğlenceli Dünyası ile Yeni Yıl Macera Dolu

Adeland\'ın Eğlenceli Dünyası ile Yeni Yıl Macera Dolu

Adeland birbirinden renkli ve kahraman karakterleri ile eğlenceyi çocukların hayatına taşıyor.

28.11.2013 07:58

Adeland birbirinden renkli ve kahraman karakterleri ile eğlenceyi çocukların hayatına taşıyor. Boya kalemlerinden pastel boyalara, puzzledan eğlenceyi taşı setine kadar her üründe renkli dünyasıyla dikkat çeken Adeland, macerayı seven çocuklar için ideal bir yılbaşı hediyesi.

Hem kırtasiye hem de eğlence ürünleriyle Adeland çocuklara farklı hediye alternatifleri sunuyor. Çocukları resim ve puzzle yaparken eğlenceye davet eden Adeland dünyası, 'Renk Kaynağı' sayesinde renklerin hüküm sürdüğü, herkesin mutlu yaşadığı, çalışkan ve yaratıcı olduğu bir ülke... Bu renklerden ilham alınarak yaratılan Adeland ürünleri birbirinden canlı renk seçenekleriyle de çocukların eğlence kaynağı oluyor.

Adeland pastel boyalar

Örtücü ve canlı renklere sahip olan, ufalanmadan çocukların rahatça kullanabileceği 12 renkli Adeland pastel boyaların tavsiye edilen satış fiyatı 2,5TL.

Adeland puzzle

Zeka ve yaratıcılığın gelişimine yardımcı olan Adeland puzzle macerayı seven çocuklar için ideal bir yılbaşı hediyesi. Her yaşa uygun farklı alternatifleri olan ve Adeland'ın renkli dünyasını anlatan Adeland puzzle çocukların yeni eğlencesi haline geliyor.

Farklı boy ve parçalardan oluşan Adeland puzzle'ın boya & eğlen ve 3 boyutlu puzzle çeşitleri de çocukların yeni favorileri arasına giriyor.

Eğlenceyi taşı seti

Adeland'in "Eğlenceyi Taşı Seti" pastel boya, suluboya, boya kalemi, keçeli kalem ve boyama kitabından oluşuyor. Kızlar ve erkekler için iki farklı renkte çanta seçeneği bulunan set, Adeland'ın ve Renk Koruyucularının hikayesini anlatan boyama kitabı ile çocukları maceraya ortak ediyor. Sağlık, kalite ve güvenlik testlerini geçmiş, kimyasal, toksik madde içermeyen ve çocuklar için güvenli ürünlerden oluşan "Eğlenceyi Taşı Seti" ile çocuklar tüm boyama malzemelerini diledikleri yere rahatça götürebiliyorlar. Tavsiye edilen satış fiyatı 18 TL olan Adeland "Eğlenceyi Taşı Seti" çocuklar için ideal bir yılbaşı hediyesi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adeland'ın Eğlenceli Dünyası ile Yeni Yıl Macera Dolu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement