Advocaat İşbaşı Yaptı! - Son Dakika
Spor

Advocaat İşbaşı Yaptı!

Advocaat İşbaşı Yaptı!

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Advocaat, yeni öğrencileriyle tanıştı.

17.08.2016 02:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Advocaat, yeni öğrencileriyle tanıştı. 68 yaşındaki çalıştırıcı, idmandan sonra ise tüm futbolcuları tek tek odasına davet etti. Burada bire bir yaptığı görüşmelerde Advocaat, öğrencilerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Ayrıca kendilerinden beklentilerini, neler talep ettiğini anlattı.

HER AYRINTIYI ÖĞRENDİ

Dick Advocaat daha sonra, Pereira'nın gidişinin ardından takımı çalıştıran Fatih Yıldız ile görüştü. Hollandalı çalıştırıcı, Yıldız'dan futbolcuların son durumu, sezon öncesi hazırlıkları sırasında yapılan çalışmalar, test sonuçları gibi konularda geniş bilgiler aldı. Deneyimli hoca, en ince ayrıntısına kadar her şeyi öğrendi. Fanatik Gazetesinin haberine göre; Advocaat'a bu konuda yardımcı olan bir diğer isim ise vatandaşı Robin van Persie'ydi. Yıldız futbolcu yeni hocasına kulübü tanıttı.

İŞTE YENİ TEKNİK HEYET

Yeni sezonda Advocaat'ın sağ kolu, yıllardır birlikte çalıştığı Cor Pot olacak. Pot dışında başka bir ismi yanında getirmeyen Hollandalı'nın ekibinde Fatih Yıldız, Zeki Göle ve Melikşah Sezgin ile Pereira'yla gitmeyip kulüpte kalan kaleci antrenörü Paolo Orlandoni yer alacak.

Sarı-Lacivertliler'in Danimarkalı savunmacısı bir kez daha transferin gözdesi haline geldi. Mertesacker ve Gabriel'in sakatlıkları sonrası Arsene Wenger, Kjaer için 12 milyon Pound'u gözden çıkardı

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Advocaat İşbaşı Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement