Afganistan'da Askeri Öğrenciler Mezun Oldu - Son Dakika
Güncel

Afganistan'da Askeri Öğrenciler Mezun Oldu

- Afganistan'da askeri öğrenciler mezun olduKABİL - Afganistan'da 982 askeri öğrenci eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu.

11.06.2017 16:33

- Afganistan'da askeri öğrenciler mezun oldu

KABİL - Afganistan'da 982 askeri öğrenci eğitimlerini tamamlayarak mezun oldu.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bugün askeri öğrencilerin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 982 askeri öğrenci aldıkları 2 aylık eğitimin ardından mezun oldu. 271'inci mezuniyet töreni Afganistan Milli Marşının okunması ile başladı. Törene Afgan yetkililer ve Savunma Bakanlığı generalleri de katıldı. Tören, öğrencilere madalya takdim edilmesinin ardından son buldu. Mezun olan askerler "Afganistan'a hizmet ediyoruz ve düşmanları ülkeden çıkarıyoruz" sloganları attılar.

İcaz Ahmet adlı öğretmen "Ben bugün çok gurur duyurum ve kendimi çok mutlu hissediyorum. 2 aydan sonra mezun oldum ve Afganistan'ın her bölgesine giderek düşmana karşı savaşacağım. Milletim ve namusum için öleceğim ama düşmanı bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

Vurehmin ise, "Helmand ve yada Kandahar'a giderek düşmana karşı savaşmaya hazırım. Afganistan'ın her yeri benim evim. Milletim için ölmeye hazırım. Düşmandan da hiç korkmuyorum" dedi.

Afganistan\'da Askeri Öğrenciler Mezun Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afganistan'da Askeri Öğrenciler Mezun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement