Afyonkarahisar Cemaat Namaz Kılarken Hırsızlar Tuvaletteki Muslukları Çaldı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar Cemaat Namaz Kılarken Hırsızlar Tuvaletteki Muslukları Çaldı

Cemaat namaz kılarken hırsızlar tuvaletteki muslukları çaldıAFYONKARAHİSAR'da cemaatin öğle namazını kıldığı sırada gelen kimliği belirsiz 3 şüpheli, tuvaletlerdeki 6 musluğu çaldı.

17.07.2018 18:35

Cemaat namaz kılarken hırsızlar tuvaletteki muslukları çaldı

AFYONKARAHİSAR'da cemaatin öğle namazını kıldığı sırada gelen kimliği belirsiz 3 şüpheli, tuvaletlerdeki 6 musluğu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Fatih Mahallesi'ndeki Ertuğrul Gazi Camii cemaati öğle namazını kıldıktan sonra caminin tuvaletlerinden su sesi geldiğini fark etti. Tuvaleti kontrol eden Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Celal Özdoğan, 6 musluğun çalınmış olduğunu ve suların boşa aktığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık ekipleri tutanak tutarak güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yapılan incelemede yaşlarının 14- 15 civarında olduğu tahmin edilen 3 kişinin motosikletle cami yanına geldiği ve birinin gözcülük yaparken diğer 2'sinin tuvalete girerek muslukları çaldığı belirledi. Şadırvan bölümüne de giren şüphelilerin buradaki muslukları sökemediği anlaşıldı.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anında, 3 şüphelinin yaya halde camiye geldiği, 1'inin kapıda beklerken, diğerlerinin tuvaletin olduğu bölüme girdiği yer aldı. Birkaç dakika sonra şadırvana da giren 2 şüphelinin daha sonra ellerinde poşetle dışarı çıkıp, diğer şüpheliyle birlikte uzaklaştığı görüldü.

Afyonkarahisar Cemaat Namaz Kılarken Hırsızlar Tuvaletteki Muslukları Çaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar Cemaat Namaz Kılarken Hırsızlar Tuvaletteki Muslukları Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement