Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı'ya bağlı Kızılören Köyü Ortaokulunda TÜBİTAK bilim fuarı açıldı.

10.05.2019 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dazkırı'ya bağlı Kızılören Köyü Ortaokulunda TÜBİTAK bilim fuarı açıldı.

Dazkırı Kaymakamı Gökay İçen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Küçük, öğrenci ve velilerin katılımıyla açılan fuarda öğrenciler tarafından yapılan icatlar sergilendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Küçük, fuarının 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı çerçevesinde ve okulun Fen Bilgisi Öğretmeni Burçin Ulu koordinesinde hazırlandığını ve öğrencilerin çalışmalarını çok başarılı bulduğunu söyledi.

Kaymakam İçen ise öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek yapılan ürünleri yakından inceledi.

İscehisar'da trafik haftası

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlandı.

Afyonkarahisar Caddesi'nde düzenlenen etkinlikte, polis ve jandarma ekipleri öğrencilerle denetim yapıp, broşür dağıttı. Etkinlikte, "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla yayaların geçiş önceliğine dikkat çekildi.

İscehisar Kaymakamı Ahmet Nuri Demir, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "2019 yılı 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganı ile yaya öncelikli trafik yılı olarak ilan edildi. Bu çerçeve içerisinde Emniyet ve Jandarma teşkilatımız çeşitli bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyor. Trafik güvenliği bütün toplumu ilgilendiren en önemli konulardan biridir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement