Afyonkarahisar DP Lideri Uysal Siz Kurtla Yiyen Kuzu ile Ağlayan Bir İktidarsınız - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar DP Lideri Uysal Siz Kurtla Yiyen Kuzu ile Ağlayan Bir İktidarsınız

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ak Parti hükümetini eleştirerek, Hani Necip Fazıl'ın güzel bir sözü var; 'Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa' dediği gibi. Siz kurtla yiyen kuzu ile ağlayan bir iktidarsınız dedi.

06.06.2018 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ak Parti hükümetini eleştirerek, Hani Necip Fazıl'ın güzel bir sözü var; 'Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa' dediği gibi. Siz kurtla yiyen kuzu ile ağlayan bir iktidarsınız dedi.

DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, memleketi Afyonkarahisar'da seçim çalışmaları kapsamında bir düğün salonunda iftar programı düzenledi. Gültekin Uysal, iftara katılan DP çatısı altında görev yapmış ve halen görevini sürdüren il başkanları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla İYİ Parti milletvekili adayları ve teşkilat mensuplarını kapıda karşıladı.

'BAL BAL DEMEKLE AĞIZ TATLANMAZ'

İftarda konuşan Gültekin Uysal, 2018 bütçesi içerisinden 6.2 katrilyon (milyar) lira payın havalimanı ve köprülerden yolcu geçiş garantisi için ayrıldığını iddia ederek, bu bedelin milletin cebinden çıktığını söyledi. Uysal, şöyle konuştu

Ortada ne var Demirel'in ve Özal'ın yaptırdığı köprülerden bu ülkenin vatandaşı 10 liraya geçerken, Tayyip Beyin yaptırdığı köprüden 100 liraya geçtiği gerçeği var. 2018 yılı bütçesi içerisinde 6.2 katrilyonluk pay ayrıldı. Niye Bu imtiyaz anlaşmalarıyla beraber geçiş garantisi verilen, yolcu garantisi verilen işte şuracıkta Zafer Bölgesel Havaalanı, Deli Dumrul hikayesinde olduğu gibi geçmediğimiz köprüden bu ülkenin neresinde yaşıyor olursa olsun her vatandaşı bedelini ödemek mecburiyetinde. Ama dillerinden düşürmedikleri bir söz var 'yerli ve milli' diye. Hani güzel Anadolu'muzun irfanıyla söylediği bir söz var; 'Bal bal demekle ağız tatlanmaz' dediği gibi bu arkadaşlar 'yerli ve milli' demekle yerli ve milli mi oluyorsunuz. İcraatınız ortada.

'BU TAKSİMİ KURT YAPMAZ KUZULARA ŞAH OLSA'

Hükümetin İsrail ile her türlü iş birliğini yaptığını ileri süren Uysal, muhalefetin 'anlaşmaları askıya alalım' teklifini iktidarın kabul etmeyerek 'hayır' verdiğini öne sürdü. Gültekin Uysal, Meydanlarda höyküreceksiniz. Ama muhalefet TBMM'de daha yakın zamanda 'İsrail ile yapılan bütün anlaşmaları askıya alalım' teklifini getirdiğinde orada gidip 'hayır' vereceksiniz. Bu ülkenin kaynaklarını faiz lobileriyle birlikte yiyeceksiniz. Bir takım müteahhitlerle beraber bu ülkenin yarınlarını ipotek altına alacaksınız. Sonra da dönüp, göstermelik fukara sofralarında vatandaşımızla ve insanımızla beraber olduğunuzu söyleyeceksiniz. Hani Necip Fazıl'ın güzel bir sözü var; 'Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa' dediği gibi. Siz kurtla yiyen kuzu ile ağlayan bir iktidarsınız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar DP Lideri Uysal Siz Kurtla Yiyen Kuzu ile Ağlayan Bir İktidarsınız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement