Ahmet Kavalcı: Gökhan Töre Beşiktaş'a Vefa Borcunu Ödüyor - Son Dakika
Spor

Ahmet Kavalcı: Gökhan Töre Beşiktaş'a Vefa Borcunu Ödüyor

Beşiktaşlı Yönetici Ahmet Kavalcı, son dönemdeki futboluyla alkışları toplayan Gökhan Töre'yle ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu.

18.02.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldız futbolcunun siyah-beyazlı takıma transferinde çok büyük payı bulunan Kavalcı, “Gökhan’ın bonservisini aldığımız için bizi adeta yerden yere vuranlar şimdilerde onu göklere çıkarıyor. Beşiktaş en kötü zamanında onun arkasında durdu ve hep inandı. Bu nedenle Gökhan Töre şimdi vefa duygusuyla camiaya borcunu ödüyor” dedi.

Rubin Kazan’dan, Beşiktaş’a geldiği gün futbol kariyerinde beyaz bir sayfa açan Gökhan Töre özellikle son haftalarda oynadığı futbolla takımına çok büyük katkı yaparken, kendisine kefil olanları da mahcup etmedi. Töre’nin, Beşiktaş’a gelmesi için bir dönem gecesini gündüzüne katan siyah-beyazlı yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Milliyet’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kavalcı, “Biz, Gökhan Töre’nin neler yapabileceğini bildiğimiz için kendisine kefil olduk. Gökhan’ın bu kadar başarılı olmasının arkasında ise vefa duygusu yatıyor. Beşiktaş en kötü zamanında onun arkasında durdu ve ona hep inandı. Bu nedenle Gökhan Töre şimdi bu camiaya olan borcunu ödüyor. Kendisine güvenen Başkan Fikret Orman başta olmak üzere yönetimi ve teknik heyeti mahcup etmemek için elinden geleni yapıyor ve bundan sonra yapacaktır” diye konuştu.

"Yeni başlıyor"

Ahmet Kavalcı, Gökhan Töre’nin bonservisini aldıklarında medya tarafından çok eleştirildiğini hatırlattı. Siyah-beyazlı yönetici, O günlerde beni eleştirenler şimdilerde Gökhan Töre’yi göklere çıkarıyorlar. Bunları bütün basın için söylemiyorum ama bazı kişiler bizleri adeta yerden yere vurmuştu. Ben inanmadığım birine kefil olmam. O dönemlerde Gökhan ile çok konuştum. Onun ne kadar büyük bir futbolcu ve ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu kendisine hissettirdim. Şunu çok net söyleyebilirim ki Gökhan Töre daha Beşiktaş’a hiçbir şey vermedi. Göreceksiniz gelecek günlerde bu forma altında çok daha büyük başarılar elde edecek” ifadelerini kullandı.

"Hem çok güçlü hem çok karakterli"

Ahmet Kavalcı sürekli iletişim halinde olduğu Gökhan Töre’nin çok güçlü ve karakterli bir oyuncu olduğunu da ifade etti. Kavalcı, Geçmişte yaşadığı o kadar hadisenin üzerinden ayakta kalmak çok zordur. Gökhan karakter olarak iyi bir çocuk ve aynı zamanda çok da güçlü. Hayattaki bir çok zorluğa göğüs germiştir. Geçmişte yaşananları unutabildiği için de böylesine başarılı olabiliyor. Bu da onun profesyonelliğini gösteriyor” dedi.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ahmet Kavalcı: Gökhan Töre Beşiktaş'a Vefa Borcunu Ödüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement