Ahmet Serttaş Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ahmet Serttaş Seçim Sonuçları

Ahmet Serttaş Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Burdur Altınyayla belediye başkan adayı olan Ahmet Serttaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Burdur Altınyayla belediye başkan adayı olan Ahmet Serttaş isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Burdur Altınyayla ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ahmet Serttaş isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Burdur Altınyayla adayı Ahmet Serttaş kimdir? AK Parti Burdur Altınyayla adayı Ahmet Serttaş yüzde kaç oy aldı?

Ahmet Serttaş Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Burdur Altınyayla belediye başkan adayı olarak gösterilen Ahmet Serttaş Altınyayla ilçesinde % 65,63 oranında oy almıştır. Altınyayla ilçesinde % 65,63 oranında oy olan Ahmet Serttaş adlı AK Parti adayı toplamda 1.415 adet oy sayısına ulaştı.

Ahmet Serttaş Kimdir?

Ahmet Serttaş Seçim Sonuçları

A2001 yılında Ak Parti kurucu ilçe başkanı olarak görev yaptı. 30 mart 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Altınyayla Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Burdur Altınyayla ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ahmet Serttaş Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement