Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çalışanlarına İç Eğitim - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çalışanlarına İç Eğitim

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarına "Travmatik Bireyler ile İletişim Teknikleri" eğitimi verildi.

14.10.2017 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanlarına "Travmatik Bireyler ile İletişim Teknikleri" eğitimi verildi.

Eğitimde uzman psikolog Ayla Dikmen travmatik bireylere davranış yöntemleri ve iletişimine yönelik bilgi verdi.

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş burada yaptığı konuşmada, 2 gün süren eğitime yaklaşık 200 personelin katıldığını söyledi.

İnsanların, boşanma, evlat edinilme, kaza, hırsızlık, yakınlarını kaybetme, deprem, taciz ve benzeri durumlara şahitlik ettiğini ya da yaşadığını dile getiren Özbaş, şöyle devam etti:

"Bakanlığımızın işleyişi kapsamında insan odaklı çalışan bir kuruluşuz olduğumuzun bilincindeyiz. Bu yüzdendir ki kurum ve kuruluşlarımızda çalışan siz değerli personellerimiz yapmış olduğunuz tüm tutum ve davranışlardan bir bütünün parçası olarak bir birinizden sorumlusunuz. Bünyemizde çalışan bahçıvan, aşçı, bakım personeli, güvenlik, sosyolog, psikolog, kuruluş müdürleri, kısaca tüm personelimiz bir birini tamamlayan birer olgudur."

Verilen eğitim sırasında engellilere, kadınlara, yaşlılara, çocuklara karşı etkili yaklaşım ve iletişim modellerinin anlatıldığını ifade eden Özbaş, "Bünyemizde hizmet alan kadın, yaşlı, engelli, çocuk bireyleri ileriye dönük hizmet sonrası izleme ve değerlendirmede bulunduğumuzda, hedeflerine başarılı bir şekilde ulaştıklarını gördüğümüzde, üzerlerinde uyguladığımız hizmet modelleri ve sizlerin yaklaşımlarının ne derece önemli olduğunu bir kez daha kanıtlamış oluyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çalışanlarına İç Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement