Ailenin 'Hikayesi' Fotoğraflarla Anlatacak - Son Dakika
Güncel

Ailenin 'Hikayesi' Fotoğraflarla Anlatacak

Ailenin \'Hikayesi\' Fotoğraflarla Anlatacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ailelerin hikayelerini fotoğraflarla anlatacakları yarışmada “Ailede Sevgi” ve “Çalışan, Üreten Aileler” temalı iki kategori üzerinden ailenin önemine vurgu yapılacak Yarışma sonunda her iki kategoride layık görülen üç fotoğrafa 2 bin lira değerinde başarı ödülü verilecek

30.07.2013 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERVE YILDIZALP - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ailelerin hikayelerini fotoğraflarla anlatacakları  "Ailede Sevgi" ve "Çalışan, Üreten Aileler" temalı yarışma düzenleyecek. Yarışma sonunda her iki kategoride layık görülen üç fotoğrafa 2 bin lira değerinde başarı ödülü verilecek.

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü, toplumda aile olgusuna dikkat çekmek ve aile konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla fotoğraf yarışması düzenleyecek. "Fotoğraflarla Aile"nin anlatılacağı yarışma "Ailede Sevgi" ve "Çalışan, Üreten Aileler" temalı iki kategoride gerçekleşecek. Son katılım tarihinin 1 Ekim 2013 olarak belirlendiği "Fotoğraflarla Aile" yarışmasının başvuru formları Bakanlık ve Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden temin edilebilecek.

Ailenin yükselen bir değer olarak ön plana çıkarılması amacıyla organize edilen yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da desteklenecek. Yarışma fotoğraf sanatı ile ilgilenen herkese açık olacak. Katılımcılar kendi sanatsal anlatım biçimlerine uygun her türlü yaklaşım ve yorumu kullanmakta serbest olacak.

Her iki kategoride üç adet fotoğrafa 2 bin lira değerinde başarı ödülünün verileceği ve seçilecek 50 eserin sergileneceği yarışmanın jürisinde ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı temsilcisi ile fotoğraf sanatçıları Prof. Dr. Adnan Ataç, Prof. Dr. Güler Ertan, İbrahim Demirel, Sami Türkay, Tansu Gürpınar ve Zeynel Yeşilay bulunacak.

Sergileme için her kategoriden 20'şer adet olmak üzere toplam 40 esere 200'er lira ve başarı belgesi verilecek. Ayrıca, Bakanlık uygun gördüğü, ödül almayan ve sergilemeye seçilmeyen fotoğraflardan, arşivlerinde yararlanmak üzere, kullanım ücreti olarak 100 lira bedelle istediği fotoğrafları alabilecek. Her kategoriden ayrı ayrı 3 başarılı ve 20 sergilemeye değer eser, seçici kurul tarafından ekim ayı içerisinde seçilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ailenin 'Hikayesi' Fotoğraflarla Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement