AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığının Yeni Yönetimi - Son Dakika
Politika

AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığının Yeni Yönetimi

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni ilçe yönetiminde yer alan isimleri açıkladı.

01.07.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni ilçe yönetiminde yer alan isimleri açıkladı.

Topçu, İlçe Başkanlığında düzenlediği toplantıda, bir süre önce AK Parti Genel Merkezi tarafından Erdemli İlçe Başkanlığı görevine getirildiğini belirtti.

Demokratik bir şekilde yönetime girmek isteyenlerin müracaatlarını aldıklarını kaydeden Topçu, "Bu süre zarfında 135 arkadaşımız yönetim kurulunda görev almak için müracaat etti." dedi.

Topçu, şöyle konuştu:

"Yönetim kurulunda görev almak için müracaat eden ancak görev alamayan arkadaşlarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Hepsi bu parti için kıymetlidir. Yönetim kurulunun 30 asil, 30 yedek üyesi olması gibi bir durum var. Bundan dolayı dışarıda kalan arkadaşlarımız kırılmasınlar, darılmasınlar. Hepsi bizim üyemiz."

Topçu, yeni yönetimin Abuzer Kamar, Ali Sapmazoğlu, Ali Yalçın, Ali Sabah, Mustafa Poş, Canan Demir, Fatih Aktaş, Gamze Bozkurt, Havva Bilgen, İsmail Ateş, İsmet Dölek, İzzet Kılınç, Kerim Dudu, Mahir Nergiz, Mehmet Akif Baş, Mehmet Aslan, Mustafa Koca, Mehmet Topkara, Osman Şen, Ömer Şen, Ömer Şenol Kale, Rüstem Metin Danacı, Süleyman Nerkiz, Şükrü Açıkyörük ve Uğur Baş'tan oluştuğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığının Yeni Yönetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement