AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Gündemi Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Gündemi Değerlendirdi Açıklaması

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Gündemi Değerlendirdi Açıklaması

Yıldırım’da parti teşkilatıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve şoför esnafıyla bir araya gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, ‘Bize pranga vurmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz.

26.12.2013 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldırım'da parti teşkilatıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve şoför esnafıyla bir araya gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 'Bize pranga vurmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. İçimizdeki çürük elmaları ayırmasını da biliriz' diye konuştu.

Bursa'da çeşitli kesimlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Hüseyin Şahin, Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği toplantıda, şoför esnafıyla buluştu. Şahin, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Şoförler Odası Başkanı Hasan Topçu'nun da katıldığı toplantıda, Türkiye'nin sıcak gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

"PRANGA VURMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Emniyet ve yargının gerçekleştirdiği yolsuzluk ve rüşvet operasyonu, olaya adı karışan bakanların istifaları ve Başbakan'ın yaptığı kabine değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Şahin, Türkiye'nin emin adımlarla ilerlediğini, ancak kendilerine prangalar vurmaya çalışanlar olduğunu savundu. Şahin, bu kadar büyük bir camiada yanlış yapanların olabileceğini belirterek, 'Biz dev bir camiayız. Bu kadar büyük bir camianın içinde çürüklerde çıkacaktır. Ama Başbakanımız net bir şekilde açıkladığı gibi, ayrık otları temizlemek de bizim görevimiz. Onlarla yolumuzu ayırırız, inandığımız, güvendiğimiz insanlarla devam ederiz. Bir sepette çürükler var diye elmaların tümünü atmayız' dedi.

MİLLETİN DESTEĞİ ARKAMIZDA

Hüseyin Şahin, Türkiye'nin yeni bütçesiyle, donanımlı, nitelikli yeni bakanlarıyla yoluna devam edeceğini belirterek, şöyle konuştu: "Birileri bir takım yaftalar yapıştırmaya çalışacak. Kara propagandalarla üzerimize gelmeye çalışacaklar. Çamur at izi kalsın mantığıyla hükümete de, milletvekillerine de, belediyelerimize de saldırmaya devam edecekler. Ama biz bunlara hazırlıklıyız. Biz milletimizin yanındayız, içindeyiz. Bu karalama kampanyalarına müsamaha etmeyin. Bize güvenin. Bunlara zaten milletimiz inanmıyor. Halkımız bize 'Dik durun, yanınızdayız' mesajı veriyor. Ama aksaklıklar varsa bunları da düzelteceğiz. Aksaklıklar çıkacaktır, çıkması belki daha hayırlıdır, böyle olunca ayrık otları temizleme şansımız doğmuş oldu" - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Gündemi Değerlendirdi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement