AK Parti Temsilciliğine Bomba Konuldu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Temsilciliğine Bomba Konuldu

AK Parti Temsilciliğine Bomba Konuldu

AK Parti Ataşehir Mevlana Mahallesi teşkilat binasına zaman ayarlı, parça tesirli el yapımı bomba bırakıldı.

03.01.2012 03:20  Güncelleme: 08:21

AK Parti Ataşehir Mevlana Mahallesi teşkilat binasının önüne bırakılan zaman ayarlı, parça tesirli el yapımı bomba polis ekipleri tarafından fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi.

Edinilen bilgiye göre olay Mevlana Mahallesi Şehit Emre Anşin Caddesi Alper sokak üzerindeki AK Parti teşkilat binasının önüne saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tiner kutusu içinde hazırlanmış, zaman ayarlı parça tesirli bomba binanın önüne bırakıldı. Daha sonra sokaktan geçmekte olan bir mahalleli teşkilat binasının önünde içinden saat sesi gelen paketi farketti.

Vatandaş olayı polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri sokağı trafiğe kapatarak, bomba imha uzmanlarına haber verdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları fünye yardımıyla paketi patlattı. Uzman ekip, patlayıcının el yapımı, zaman ayarlı parça tesirli olduğunu, şiddetinin artması için de çiviyle güçlendirildiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı araştırma yaptı.

AK Parti Mevlana Mahallesi teşkilat başkanı Mehmet Tellioğlu, polisin şüpheli paketi fünye ile etkisiz hale getirdiğini, gerekli açıklamayı incelemenin ardından yapılacağını belirti. Polis çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Temsilciliğine Bomba Konuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement