AK Parti Toroslar'da Yürütme Kurulu Üyeleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Toroslar'da Yürütme Kurulu Üyeleri Belirlendi

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, ikinci kez başkanlığa seçilmesinin ardından yeni yürütme kurulunu açıkladı.

12.01.2012 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, ikinci kez başkanlığa seçilmesinin ardından yeni yürütme kurulunu açıkladı.

Açıklamasında birliktelik, beraberlik mesajı veren Babalıklı, listede her kesimden isme yer vermeye çalıştıklarını söyledi. Yerel seçimler için etkili bir yönetim oluşturduklarını kaydeden Babalıklı, tüm teşkilata başarı dileyerek, "Bu yönetim Mersinlilere yakışır bir yönetimdir. Halk için sosyal çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toroslar'ı kalkındırmak için etkili projeler üreteceğiz ve Toroslar'ı 2023 yılına gelişmiş bir ilçe olarak taşıyacağız" dedi.

Babalıklı tarafından açıklanan AK Parti Toroslar İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu; "Bilal Babalıklı (İlçe Başkanı), Zekeriye Doğan, Mehmet Koç, Mustafa Orbay Önelge, Ömer Toprak,

Erdem Dündar, İbrahim Pişat, Gıyasettin Ünlü, Hakan Dere, Ahmet Şenol Keskin, Necmettin Sarı, Ali Karakesme, Durmuş Er" - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Toroslar'da Yürütme Kurulu Üyeleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement