Aksaray'da "Bir Kitap Bin Umut" Projesi - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da "Bir Kitap Bin Umut" Projesi

Aksaray\'da "Bir Kitap Bin Umut" Projesi

Aksaray’da Anadolu Lisesi’nde, kitap okuma alışkanlığını artırmak, gelişmekte olan çocuklarda ve gençlerde bilgi kapasitesini artırmak amacıyla başlatılan ‘Bir Kitap Bin Umut’ farkındalık oluşturma projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerine kitap hediye edildi.

23.12.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Anadolu Lisesi'nde, kitap okuma alışkanlığını artırmak, gelişmekte olan çocuklarda ve gençlerde bilgi kapasitesini artırmak amacıyla başlatılan 'Bir Kitap Bin Umut' farkındalık oluşturma projesi kapsamında öğrenci, öğretmen ve velilerine kitap hediye edildi.

Kitap okumayı alışkanlık haline getirmek, en güzel hediyenin kitap olduğunu vurgulamak için başlatılan projenin koordinatörlüğünü yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Erdal Aksu, projenin başarıyla sonuçlanacağını belirterek, ayrıca projenin okuyan okuduğunu anlayan, sorgulayan ve kendini ifade edebilen genç nesillerin yetiştirilmesi hedefini amaçladığını söyledi. Proje kapsamında öğrenciler kitap okuma gruplarına dahil edilerek çeşitli sosyal etkinliklerle destekleniyor. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da 'Bir Kitap Bin Umut' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement