Aktepe'den Gündüz Sokağa Çöp Döken Vatandaşlara Uyarı - Son Dakika
Yaşam

Aktepe'den Gündüz Sokağa Çöp Döken Vatandaşlara Uyarı

Aktepe\'den Gündüz Sokağa Çöp Döken Vatandaşlara Uyarı

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, "Çöp dökme saatinden önce sokağa lütfen vatandaşlarımız çöplerini bırakmasınlar.

06.09.2017 16:39

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, "Çöp dökme saatinden önce sokağa lütfen vatandaşlarımız çöplerini bırakmasınlar. Aksi takdirde bundan sonra tespit edilen kişilere cezalar yazılacak" dedi.

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe yaptığı açıklamada, "Temizlik şirketimiz Fatsa'nın her yerinde oldukça gayretli çalışmalarını sürdürüyor. Güzel ve temiz Fatsa için çalışıyoruz. 150 personel ve 30 araçla her gün Fatsa'da temizlik en üst seviyede yapılıyor. Çöplerin sokağa dökülme saatleri var ilçemizde. Vatandaşlarımızı bu konuda uyarmak istiyorum. Çöp dökme saatinden önce sokağa lütfen vatandaşlarımız çöplerini bırakmasınlar. Sokak hayvanları da bıraktıkları çöpleri dağıtınca da ister istemez yine sıkıntısı çeken bizler oluyoruz. Bizler temizliğe son derece önem veren bir yönetimiz. Israrla söylüyoruz vatandaşlarımıza bizi sizlere ceza yazan kişiler durumuna getirmeyin diye. Biraz düşünmelerini ve bu konuda hassa olmalarını istiyoruz fakat yine birkaç bilinçsiz vatandaşlarımız gündüz çöplerini sokağa döküyorlar. Her sokağın başında çöp atılan bir nokta var. Gündüz vaktinde çöp atan vatandaşları artık uyarıyorum. Akşam saatinde artık çöplerinizi atın. Şimdi yeni bir çalışma başlatıyoruz. Bir ekip oluşturarak çöp dökme saatinden önce sokağa çöp döken vatandaşları tespit edip istinasız ceza yazacağız. Bunun önüne geçmek için böyle bir uygulamayı başlayacağız. Temiz bir Fatsa'da yaşamak istiyorsak bunu yapmak zorundayız. Vatandaşlarımızdan bu konuda hassasiyet bekliyoruz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aktepe'den Gündüz Sokağa Çöp Döken Vatandaşlara Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement