Alaçatı Moda ve Sanata Doyacak - Son Dakika
Güncel

Alaçatı Moda ve Sanata Doyacak

Alaçatı, konserli defile ile bir ilke imza atacak

29.07.2015 09:20

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından İzmir'de tasarım kültürünün gelişmesi ve tekstil sektöründe katma değerin artırılması için gerçekleştirilen Alaçatı MILLFEST Moda ve Sanat Festivali ilklere sahne olacak. Ünlü Modacı Atıl Kutoğlu'nun da moda söyleşileri yapacağı festivalin ikinci gününde Alaçatı Anfi Tiyatro'da ücretsiz olarak yapılacak Sunshine Band Konseri eşliğinde tasarımcılar karma defile gerçekleştirecek. Alaçatı ilk kez Millfest sayesinde konser ile birlikte defileyi hayata geçirirken moda severler de farklı bir gecede bir araya gelme imkanı bulacak.

Renkli festival

Çeşme Belediyesi'nin destekleri ile 31 Temmuz Cuma günü saat 19:30'da Alaçatı girişindeki tarihi değirmenlerin altında kokteyl eşliğinde yapılacak açılış töreni ile başlayacak olan Festival, 3 Ağustos tarihine kadar sürecek. Festivalin ikinci günü sabahında ise ünlü modacı Atıl Kutoğlu, genç tasarımcılarla tecrübelerini paylaşırken,
Red Bull Kutuları ile tasarım etkinliği de Festivale büyük renk katacak.

Festivale Çeşme Belediyesi, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, Red Bull, Avenue Otel, Pronto Tour'un büyük katkı sağladığını basın sponsorluğunu da Diva Dergisi'nin üstlendiğini vurgulayan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, festival ile Alaçatı'nın birbirinden güzel etkinliklerle renkleneceğini, birçok ilke ev sahipliği yapacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçatı Moda ve Sanata Doyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement