Ali Koç'tan Şekip Mosturoğlu'na Sert Yanıt: Ayıp Yahu - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Şekip Mosturoğlu'na Sert Yanıt: Ayıp Yahu

Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç Şekip Mosturoğlu'nun konuşmasının ardından tekrar söz alarak, "3 Temmuz'dan sonra benim kaçtığımı söylemeniz... Elim ayağım titriyor dinlerken. Ayıp yahu" dedi.

27.01.2018 15:10

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Şekip Mosturoğlu'nun konuşmasının ardından tekrar söz alarak önemli açıklamalarda bulundu.

"SAKIN HA BANA BİR DAHA FAKE HESAP DEMEYİN"

İşte o açıklamalar…

"Sayın Şekip Mosturoğlu sen beni tanırsın benim içim dışım bir. "Hesapları kapatın" diyorsunuz. Şurada söylediğini en iyi bilen sensin. Haber yaptırma, gündem yaratmayı iyi biliyorsunuz. Hesapları kapatın sözünü şiddetle reddediyorum. Ben ne söylersem karşınıza çıkıyorum. Sakın ha bana bir daha fake hesap diye itham etmeyin. Bunu siz benden iyi biliyorsunuz.

Ben bir şey yapmak istersem FB TV'de yapmak isterim. Olmazsa da başka yerlere kaymam. Oraya buraya reklam verirsiniz sözlerini de küçük buluyorum. Bugün bize gelip beni eşimi oğlumu üye yaptılar diyorlar. Oyumu bana vereceksiniz diyorsunuz. Bu doğru değil. Aidatımı ödemeye gittim ama ödenmiş diyen üye de var. Hayret ediyorum.

"NE KADAR ÇOK TARTIŞIRSAK DOĞRUYU BULMAKTA DAHA ÇOK ŞANSIMIZ OLUR"

Koç Holding'den üyeler geliyor diyorsunuz. Geliyorsa kendi parasıyla yapar. Sapla samanı karıştırmayın. Ne demek istediğimi gayet iyi biliyorsunuz. Gerçekten bakış açımızın çok farklı olduğunu düşünüyorum. Sağlıklı bir tartışma ortam, farklı vizyonlar bu camianın çıkarınadır. Ne kadar çok tartışırsak doğruyu bulmakta daha çok şansımız olur.

Keşke bir taraftar komitesi de koysaydınız. Belki taraftarımızla daha çabuk iletişim sağlardık. Ama bana mağduriyet falan demeyin. Kimse kimseyi kandırmasın. Ben personelim oyunu satar demiyorum. Ama personel bu kadar seçim ortamına sokulursa asıl burada sapla samanı karıştırıyoruz. Ne gerek var bunlara, ailenin 2 bin liraya üye yapılmasına.

"ELİM AYAĞIM TİTRİYOR, AYIP YAHU"

3 Temmuz'dan sonra benim kaçtığımı söylemeniz… Elim ayağım titriyor dinlerken. Ayıp yahu. Hakikaten ayıp. Bunu söylemek zorunda kalmak bile ayıp. Sakın ha sakın benim 3 Temmuz'dan sonra kaçtığımı ima etmeyin. Asıl vefasızlık budur. Ayrıldıktan sonra da elimden geleni yapmaya çalıştım. Sonra şartlar değişti, aday oldum.

Benim gibi bir insanı hain duruma sokmayı. Buraya çıkıp dava arkadaşlığı yaptığımız, omuz omuza verdiğim insanlara cevap verdim, üzülüyorum, mecbur bıraktınız."

Ali Koç\'tan Şekip Mosturoğlu\'na Sert Yanıt: Ayıp Yahu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Şekip Mosturoğlu'na Sert Yanıt: Ayıp Yahu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Fatih ka: Bu aziz yıldırım bir zamanlar ben cekilecegim deyip Ali Koç u destekliyodu şimdi noldu anlamıyorum , artık çekil başkan, Ali Koç yada Sadettin saran ı görmek istiyorum başkan olarak 4 0 Yanıtla
  • KEMALİST ABİ: AZİZ BABA YETER ARTIK TOPLA TAKIMINI DEFOL GİT FENERLE KAFAYI BOZMUŞSUN BABANDANMI KALDI KOÇ GELİRSE KOÇ GİBİ OLURUZ 2 0 Yanıtla
  • Sol açık mami: Bence darbeye teşebbüsten dolayı roller değişti Aziz başkanın bir bildiği vardır 2 0 Yanıtla
  • MERSİNLİ : Ali Koç bu konuşmada sen hapisteyken çocuklarına ben baktım diyerek anlatılmayacak konuyu anlatmıştır. şekip mostoroğlu durduk yere Ali Koç a taş atarak bile bile ortalığı alevlendirmiştir. icraat yapın niye Fenerbahçe için birlik olmuyorsunuz. AZİZ YILDIRIM+ALİ KOÇ+MEHMET ALİ AYDINLAR+FERİT ŞAHENK madem bu kadar seviyorsunuz Fenerbahçeyi ee sizi tutan kim. saydığım isimler tırı vırı değil. 2 0 Yanıtla
  • Oz/er: Ali Koç Fenerbahçe işleri ile uğraşacağına ford fabrikanda işçilerin 5 aydır zam bekliyor 1 aylık işçin ile 15 yıllık işçin 0 1 Yanıtla
  • Gs1905: Bırakma bizi azizzzzz 0 0 Yanıtla
  • mert can civan: Aziz silin ve ekibinin zoru gördüğünde birçok pis yollara baş vuracağını yeni mi anlıyorsunuz sayın koç?FB nin başında 20 yıldır koskoca bir kara bulut çöreklenmiş bir türlü dağılmıyor, dağıtılamıyor. Bir taraftar olarak bıktık bunlardan. 0 0 Yanıtla
  • öküzcan: Ali Koç un yayınladığınız resminden kimi desteklediğiniz belli... Ali KOÇ başkan inadına 0 0 Yanıtla

Advertisement