Ali Poyrazoğlu'ndan Aşk Acısını Geçiren Sihirli Formül! - Son Dakika
Magazin

Ali Poyrazoğlu'ndan Aşk Acısını Geçiren Sihirli Formül!

Ali Poyrazoğlu\'ndan Aşk Acısını Geçiren Sihirli Formül!

Ali Poyrazoğlu hayatının bilinmeyenlerini paylaştı.

21.03.2012 08:08  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasemin Bozkurt'un sorularına içtenlikle cevap veren Ali Poyrazoğlu, tiyatrodaki kırk yılını ve özel hayatında yaşadıklarını da açıklıkla anlattı. Tiyatronun hayatının vazgeçilmezi olduğunu söyleyen usta oyuncunun diğer vazgeçilmezi ise aşk.

Ali Poyrazoğlu'na göre "Hayattaki en büyük rütbe iyi bir aşık olabilmek". Bu uğurda aşk acısı çektiğini de söyleyen Poyrazoğlu, böyle dönemlerden kurtulmak için sihirli bir formülde bulmuş. Hayatında iz bırakan iki büyük aşk acısı çektiğini anlatan Poyrazoğlu, ilk aşk acısı dönemlerinde bir süre içine kapanmış, içkiye başlamış, dağıtmış, evden dışarı adımını bile atmamış. Aşk acısını anlattığı komşusu ise "Evladım böyle olmaz kalk, aşk acısını atlatmak istiyorsan reçel pişireceksin, en iyi ilacı budur" demiş. Komşusuyla birlikte çarşıdan malzeme alıp, çeşit çeşit reçeller yapan Ali Poyrazoğlu, sonra reçelleri tüm mahalleye dağıtmış. Bu sayede sıkıntısını ve aşk acısını yendiğini söyleyen Poyrazoğlu; ikinci aşk acısında ise turşu yapmayı öğrenmiş. Aşk acısı sayesinde mutfakta ustalaşan Ali Poyrazoğlu, şakayla karışık "üçüncü kez aşk acısı çekersem şerbet yapacağım" diyor.

SEVGİLİM TÜRK DEĞİL, YABANCI…

Ali Poyrazoğlu; Yasemin Bozkurt'un bu günlerdeki aşk hayatıyla ilgili sorusunu da samimiyetle cevapladı. " Bir sevgilim var ama Türk değil yabancı, mutluyum" diyen usta oyuncu sevgilisinin kimliği ile ilgili ise başka ipucu vermedi.

ALİ POYRAZOĞLU'NUN ÇOCUĞU VAR MI?

Yasemin Bozkurt; Ali Poyrazoğlu ile ilgili şehir efsanesi haline gelen " Çocuğu var" sorusunu da sordu. Bu güne kadar arkadaşlarının dostlarının çocuklarına babalık yaptığını, onlarla her zaman ilgilendiğini söyleyen Ali Poyrazoğlu, "bu sorunun cevabını başka bir programda vereceğim" diyerek yanıt vermekten kaçındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Ali Poyrazoğlu'ndan Aşk Acısını Geçiren Sihirli Formül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement