Almanlara Kariyer ve Yaşam Dersi Verdi - Son Dakika
Güncel

Almanlara Kariyer ve Yaşam Dersi Verdi

Almanlara Kariyer ve Yaşam Dersi Verdi

Almanlara kariyer ve yaşam dersi verdi Almanya'da yaşayan Kariyer ve yaşam koçu Zerrin Börçek, Düsseldorf kentinde bulunan Film Müzesi'nde düzenlediği seminerde Alman davetlilere sunum yaptı.

23.09.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanlara kariyer ve yaşam dersi verdi

Almanya'da yaşayan Kariyer ve yaşam koçu Zerrin Börçek, Düsseldorf kentinde bulunan Film Müzesi'nde düzenlediği seminerde Alman davetlilere sunum yaptı.

Düsseldorf şehrinde Kariyer ve yasam koçu olarak çalışan ve bu alanda hizmet veren bir şirketi de bulunan Zerrin Börçek, çok sayıda davetlinin katıldığı Çözüm Odaklı Psikolojik Danışmanlık başlığı altında bir seminer gerçekleştirdi. İş dünyasında kadının yerinin ele alındığı semire kadınların ilgisi yoğun olurken, salonda davetlilere dünya sinemasında isim yapmış Marlene Dietrich, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jodie Foster, gibi kadın artistlerin tanınmış filmlerinden görüntüler izletildi.

Salonda davetlilere bir pano üzerinden grafikler eşliğinde sunum yapan Zerrin Börçek, kariyer planlama, hedef belirleme, duygu kontrolü ve öz güven geliştirme gibi ana konuları anlattı. Kendisinden yardım isteyenlere, çözüm odaklı psikolojik danışmanlık hizmeti verildiğini belirten Zerrin Börçek habercilere, sektörde yaptığı çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi bir kadın olarak bu alanda edindiğim bilgi ve tecrübemi, kadınlara aktarabilmeyi hedefliyorum. İş dünyasında kadınların, öz güvenlerini geliştirmeye, gerçek potansiyellerini keşfetmeye ihtiyaçları var. Ben de bu noktada bildiklerimi kadınlara aktarmak istiyorum ve bunun içinde seminerler düzenlemeye hız verdim.

KARİYER YAPMAK İSTEYEN KADINLAR BİZE BAŞVURABİLİR

Kariyer yapmak isteyen ve bunun için eğitim desteği almak isteyen kadınlara destek vermeye hazırım diyen Zerrin Börçek, seminerlerimizi uluslararası olsun diye daha çok Almanca olarak yapıyoruz, ama talep gelmesi halinde Türkçe olarak ta seminer yapabiliriz dedi.

Özellikle kadınların kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için program hazırladığını söyleyen Zerrin Börçek, www.zerrin-boercek.de internet adresinden şirketlerine ulaşmaları halinde kadınlara, başarı yolunda kendilerine eşlik edeceğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanlara Kariyer ve Yaşam Dersi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement