Amgen Türkiye "Gülümseyerek Umut" dağıttı - Son Dakika
Güncel

Amgen Türkiye "Gülümseyerek Umut" dağıttı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ile işbirliği yapan Amgen Türkiye, "Gülümsüyorsak Umut Var" etkinliği kapsamında kanserli çocuklarla birlikteydi.

27.02.2017 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın lider biyoteknoloji şirketi olan Amgen Türkiye'nin çalışanları, 15 Şubat Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Günü'ne dikkat çekmek amacıyla sarı kurdeleler ve #kanserifarket hashtagiyle sosyal medyada fotoğraflar paylaştı. Çalışanlar ayrıca bir onkoloji servisindeki çocukları, hazırladıkları hediyeler ile ziyaret etti.

Başta kanser olmak üzere tedavi imkânları sınırlı ciddi hastalıklara biyoteknolojiyi kullanarak yenilikçi tedavilerin keşfi, geliştirilmesi, üretimi ve sunulması için çalışan Amgen Türkiye ofisi, çalışanları aracılığı ile çocukluk çağı kanserlerine dikkat çekti.

15 Şubat Çocukluk Çağı Kanseri Farkındalık Günü'nde bir araya gelen Amgen Türkiye gönüllüleri, günün sembolü olan sarı kurdeleler takarak onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar için çeşitli oyuncaklar paketledi. Çalışanlar, çocukluk çağı kanserleri hakkında kamuoyunda farkındalık oluşturma amacıyla etkinlik sırasında çektikleri fotoğrafları #kanserifarket hashtagiyle sosyal medyada paylaştı.

Etkinliğin 24 Şubat 2017 Cuma günü düzenlenen 2'inci ayağında Amgen Türkiye çalışanları, paketledikleri hediyeleri bir hastanenin onkoloji servisinde yatan çocuklara hediye etti. Yaşları 0-19 arasında değişen 40'a yakın çocuk, Amgen Türkiye gönüllülerinin hediyeleri ile gülümseyerek eğlenceli bir gün geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amgen Türkiye 'Gülümseyerek Umut' dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement