Anadolu Ajansı'dan Yerel Medyaya Seçim Desteği - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı'dan Yerel Medyaya Seçim Desteği

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü: "AA'nın 'Yerel Seçim 2014' özel yayınını yerel TV ve radyolar bedelsiz yayımlayabilecek.

26.03.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yerel Seçim 2014" özel yayınını, yerel TV ve radyoların bedelsiz olarak yayınlayacağını bildirdi.

Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın-Yayın Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, AA'nın mahalli idareler seçimlerinde özel yayın yapacağı hatırlatıldı.

Anadolu Ajansı'nın 'Yerel Seçim 2014' özel yayınını, yerel TV ve radyoların bedelsiz yayınlayacağı belirtilen açıklamada, Anadolu Ajansı'nın, Kral TV ve Anadolu Yerel Yayın Platformu ile yaptığı anlaşmalar çerçevesinde gerçekleştireceği ortak yayında; Ajans'ın yerel muhabirlerinden alınan anlık haberler ile belediye başkan adaylarıyla sohbetlerin yer alacağı ifade edildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Anadolu Ajansı, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimler dolayısıyla yerel basın kuruluşlarının yararlanabileceği özel bir yayın hazırladı. Yerel basın mensupları ücretsiz olarak yararlanacakları haber akışı ile seçim sonuçlarına hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaşabilecekler.

Yerel Seçim 2014 yayını süresince, İstanbul'dan Kral TV'nin ortak yayını yanısıra Anadolu Yerel Yayın Platformu Ankara'dan Platform üyelerine yönelik ayrı bir ortak yayın yapacak. Bu yayınları yerel TV ve radyolar da kullanabilecekler. Kral TV ile ortak gerçekleştirilecek yayında, Kral TV (Sunucu Gezegen Mehmet) 'aasecim.com' internet adresinde yer alan harita ve grafikler ile seçim sonuçlarını anlık yayınlayacak ve konuklar eşliğinde yorumlayacak. Anadolu Yerel Yayın Platformu'nun Ankara'dan gerçekleştireceği ortak yayında anlık seçim sonuçları grafikler eşliğinde stüdyo konukları ile değerlendirilecek. Yerel gazeteler de internet sitelerini, AA'nın anlık seçim sonuçlarının yayımlanacağı 'aasecim.com' adresine bağlayarak harita ve grafikleri sunabilecekler.     Kral TV ayrıca, aynı uyduyu kullanan yerel TV'lerin de bu uydu frekansından 'Yerel Seçim 2014' yayınını almalarını sağlayacak. Yayın aynı zamanda radyo üzerinden de yapılacak." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı'dan Yerel Medyaya Seçim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement