Anadolu Selçuklusporda Hedef Deplasmanda Puan Almak - Son Dakika
Spor

Anadolu Selçuklusporda Hedef Deplasmanda Puan Almak

Anadolu Selçuklusporda Hedef Deplasmanda Puan Almak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta alt sıralarda mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor, İnegölspor deplasmanından puanla dönmek istiyor.

06.03.2014 10:57  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta alt sıralarda mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor, İnegölspor deplasmanından puanla dönmek istiyor.

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem, yaptığı açıklamada, iç sahada yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle çok üzgün olduklarını belirtti.

Canlarını sıkan konulardan birinin de futbolcuların sahada yaşadıkları panik olduğunu vurgulayan Erdem, "Biz onlardan sahada rahat olmalarını, tedirginlik yaşamamalarını istiyoruz, ancak olmuyor. Futbolcularımıza inanıyor ve güveniyoruz. Kadromuzda yetenekli oyuncular var. Geride kalan haftalara baktığımızda deplasmanda daha iyi sonuçlar aldık. İnegöl'e de puan almak için gideceğiz" dedi.

Erdem, zor bir süreçten geçtiklerini, en az hata ve doğru işler yapan takımların başarılı olacağını dile getirdi. Hataları en aza indirmek için tüm ekip olarak çalıştıklarını anlatan Erdem, yaşadıkları stresin takım performansını kötü etkilediğini aktardı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anadolu Selçuklusporda Hedef Deplasmanda Puan Almak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement